N-are de ce sa-ti fie jena. :)) Nu e un telefon rau deloc. Un octa-core cu 4 core-uri high performance la 2.4GHz si 4 low energy la 1.8GHz nu e deloc un telefon rau. Iar faptul ca e ceva mai vechi nu inseamna neaparat ca e si depasit.
Acuma, revenind la problema cu viteza, de-aia ziceam sa introduci SIM-ul de prepay in Slot 1. Chiar daca tu faci switch-ul intre cele doua din soft, s-ar putea ca el sa dea in continuare 4G doar pe Slot 1. Si din cate stiu eu, atata timp cat ai doua IMEI-uri (poti verifica tastand *#06#), ai si doua modem-uri.
Nu stiu, zic si eu. Poti incerca, pentru orice eventualitate. Chiar sunt curios de rezultat. 🙂 Pentru ca, in mod normal, n-ar trebui sa existe nicio diferenta intre un SIM de abonament si unul de prepaid.
Am mai auzit chestii din astea prin shop-urile competitiei (hm, hm, Vodafone) si m-a umflat rasul, pentru ca: 1) nu era adevarat, era doar un mijloc de a face oamenii sa-si faca abonamente, si 2) intamplarea face ca aveam abonament pe vremea aia, si aveam fix aceleasi probleme de semnal ca si pe prepaid. :)) Deci...nu, nu cred ca e vreo diferenta.