anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Setări automate internet Motorola G9 power

James91
Începător
Aș dori și eu setările de internet pentru un Motorola G9 power, am încercat manual de pe site nu merge tot 3G îmi stă netul, cele automate nu merg, la servicii clienți la 300 parca am încercat mi-a spus că nu se poate setări automate pentru telefon meu și dacă doresc sa intru cu un operator în discuție fapt care costă vreo 50 cenți direct credit curat deși am opțiune de 6 euro activă se pare că nu n-am dreptul să vorbesc cu operator decât contra sumei de 50 și ceva de centi, deci mă ajută careva cu niște setări pentru internet pentru g(9) power Motorola? Sau trebuie să-mi iau Galaxy S21 ultra ca sa pot beneficia de setări?,
4 Răspunsuri 4

mihai_13
Maestru
daca esti la cartela prepay ai 3 (parca tin eu minte- dupa aia platesti convorbirea) convorbiri cu operatorul de la 300 gratis pe luna setarile de internet sunt foarte simple https://www.orange.ro/help/care-sunt-setrile-de-internet-i-cum-se-activeaz-datele-mobile-pe-telefonul-lenovo-moto-z-6508 si cred ca se potrivesc la toate modelele cred ca altul este motivul de sta reteaua in 3G - posibil sim necompatibil cu telefonul sau semnal slab al telefonului - un restart ai dat la telefon dupa ce ai facut setarile ?

Vio73
#StarMember
Salutare! Ia încearcă de aici: https://www.orange.ro/setari-telefoane/#/check-otp Eu nu am cum să verific dacă sunt ok sau dacă sunt pentru modelul tău, dar sper să-ți fie de ajutor! Baftă!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Sau telefonul e setat pe 3G manual. Vezi in Settings > Mobile network > Preferred network type > verifica sa fie setat pe "4G (recommended)". Acuma, pe langa asta, cum zicea si Mihai, trebuie sa te si afli intr-o zona cu acoperire 4G. Setarile, din cate stiu, le ia telefonul automat in momentul in care ai introdus SIM-ul in telefon. Deci, nu ai nevoie de setari automate trimise manual (sper ca are sens). De asemenea, cu siguranta nu setarile sunt problema ta, din moment ce ai net pe 3G. Nu exista "setari pentru 4G". Exista setari pentru internet. Daca ai net, setarile sunt bune. Pentru ca daca nu erau bune, nu aveai net. In principiu, poti sa-ti faci setarile si manual. Nu trebuie sa ti le trimiti. Si din cate stiu, iti trebuie doar APN-ul care e "net". Dar din nou, problema ta nu e de setari, automate sau nu. Problema ta e probabil fie de setarile telefonului cu privire la felul in care isi ia 4G (daca e setat sau nu sa intre pe 4G), fie de semnal. De asemenea, la 300 ai doar 2 apeluri pe luna. Dupa consumarea lor, vei fi tarifat intr-adevar cu 50 (sau 55) eurocenti/apel. Cu toate astea, daca ai acces la internet de pe un laptop/PC, e mult mai simplu si mai comod sa intri in legatura cu un consultant folosind chat-ul Djingo: https://www.orange.ro/servicii/chatbot/. Si, din cate stiu, nu e nici limitat la un anumit numar de interactiuni.
Client Orange

DanielaH
Moderator
@James91, ai reuși cu setările? Te-au ajutat răspunsurile primite aici? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție.