:))) Hai ca asta e tare. Sign in...unde? Pe parte Orange? Sign in pe contul tau...? Ce fel de sign in? :)))
Am reusit sa gasesc un video pe YouTube cum sa creezi un profil pe router-ul asta. Stiu ca nu crearea profilului e problema, ci cu ce il "umpli". :)) Dar poate te ajuta oricum. Pe mine cel putin m-a ajutat ca sa pot sa-mi dau seama ce-ti cere tie in interfata aia.
https://www.youtube.com/watch?v=pWGpkkgaiDY
Daca acelasi SIM merge in router-ul Orange, inseamna ca datele sunt active pe el. Macar putem sa scoatem din calcul posibilitatea asta.
Daca te duce pe pagina de login....ma gandesc ca poate e setat sa faca treaba asta. Deci probabil ca e ceva legat de Authentication Type.
La o prima vedere, as zice ca probabil PDP Type ar trebui sa fie IPv4, APN Type: static, APN: [acelasi ca pe Huawei, in caz ca nu e "net" sau "internet"], Username & Pass: [aceleasi ca pe Huawei, probabil Not Set], Authentication Type: None/Not Set.
Din cate stiu eu, n-ar trebui sa ai nevoie de username si pass.... Cel putin pe telefon stiu ca nu se seteaza nimic acolo.