anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme date Bucuresti sector 4

IoanaSosoi
Junior

Buna 

azi nu am putut folosi serviciul de date aproape deloc…. Nu am avut internet …. Sunt din Bucuresti sector 4

este inadmisibil…..

cum se rezolva problema?

multumesc!

11 Răspunsuri 11

Vio73
#StarMember

Salutare!

Am văzut că în București au mai fost probleme zilele acestea prin anumite zone. Era alaltăieri cineva din sectorul 3 care reclama probleme. Te sfătuiesc să le scrii  pe chat Djingo sau din secțiunea Contact:

https://www.orange.ro/contact/

Sigur, dacă problemele nu s-au rezolvat cumva între timp.

Baftă!

Razvan
#StarMember

Bună! În București, este posibil să fi început lucrări de swap de la Huawei pe Ericsson și din când să mai apară probleme de disfuncționalitate a rețelei. Aceste lucrări sunt pentru extinderea acoperirii 5G și activarea acestuia pe frecvența de 1500 Hz. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Salut,

Avem cateva topicuri similare cu probleme in Bucuresti.

Ai aici unul, si aici un altul. 

Recomandarea este aceeasi: da un telefon la 300, sau ia legatura cu un consultant pe chat-ul Djingo (folosind link-ul de aici, NU din aplicatia My Orange) si vezi daca se poate face ceva in sensul asta. Unii useri au avut succes dupa o resetare a parametrilor de pe cont.

Pentru chat, ca sa intri in legatura cu un consultant, trebuie sa scrii "transfer operator" in timpul programului de lucru. Astazi cred ca e cineva pana la ora 18, daca nu pe chat, la telefon cel putin ar trebui sa fie.

Client Orange

IoanaSosoi
Junior

inca  mai am problema legata de date… 

am vb cu un operator… mi- a resetat nu stiu ce setari… apoi am resetat si eu telefonul… a mers o perioada apoi a revenit problema… din  pacate nu au oferit nicio data Sau ceva clar legat de remedierea problemei….

dezamagitor!!!!

Sigura solutie pe care o vad este schimbarea furnizorului .. 

rusine orange!

 

Ai încercat și cu alt telefon? 

E semnal ok în zonă? Poți încerca și cu alt furnizor, dar trebuie văzut cum stă cu acoperirea. Probabil că este prea aglomerată rețeaua în zona ta. Îmi pare rău!

Sunt in Bucuresti in aceeasi zona de ani de zile… nu am plecat intr o zona fara semanal…. Semnalul este full.. arata ça si cum as avea 4G si… degeaba…Pb a aparut de cateva zile…. Si nu e de semanal … telefon…. Etc.. e pur si simplu pb lor..

vreau sa folosesc serviciul de date… de asta platesc…. Nu sa stau sa caut mereu un wifi … asta nu este o solutie… nu mereu esti pe langa un wifi….

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Buna Ioana,

Daca pentru cateva zile cu probleme de retea, schimbi operatorul, o sa il tot schimbi. Pentru ca niciunul nu ofera servicii perfecte tot timpul, in toate colturile tarii. Deci...eu zic sa privesti problema cu calm si rabdare, pentru ca cel mai probabil se va rezolva. De asemenea, nu-ti recomand trecerea la alt operator pentru ca in general odata aparut la unul, apar si la ceilalti. Ce vreau sa spun e ca exista posibilitatea sa fii intampinata de aceeași problema si acolo. Nu stiu, e doar o idee.

Sa inteleg ca nu ai wifi in zona, astfel incat sa te poti folosi de el? Nici la mine situatia datelor mobile nu e extraordinara, dar eu sunt departe de o antena, si semnalul e destul de rau. Asa ca depind de wifi. Dar in Bucuresti, wifi-ul nu ar trebui sa fie o problema. Cel putin atata timp cat esti acasa.

Din pacate, daca problema nu s-a rezolvat in felul asta, nu pot sa-ti recomand decat sa faci o sesizare de nefunctionalitate pentru zona ta, si sa incerci sa folosesti wifi-ul acolo unde se poate, pana la remedierea prpblemei.

De asemenea, problema se reproduce pe 4G, 5G? Sau si pe 3G de exemplu? Evident, pe 3G si viteza va fi mai mica, daar, avand in vedere situatia curenta, poate va fi mai ok decat 4G-ul. Poti încerca si asta, eventual.

Client Orange

Sunt in Bucuresti in aceeasi zona de ani de zile… nu am plecat intr o zona fara semanal…. Pb a aparut de cateva zile…. Si nu e de semanal … telefon…. Etc.. e pur si simplu pb lor..

vreau sa folosesc serviciul de date… de asta platesc…. Nu sa stau sa caut mereu un wifi … asta nu este o solutie… nu mereu esti pe langa un wifi….

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Binenteles, nu e o solutie permanenta. E o solutie de moment, cateva zile, pana se rezolva situatia.

Ideea e ca urmeaza 1 Mai, cel mai probabil nu lucreaza nimeni zilele astea, si trebuie sa ai totusi o solutie de rezerva. Nu e ideala, intr-adevar, dar sa speram ca se va remedia curand. Nu mi-e foarte clar ce anume se intampla, dar da, pare o problema de la operator pe zona respectiva.

Client Orange

Razvan
#StarMember

Poti spune mai exact locația, că poate vedem de care antenă esti deservită si poate se duce un tehnician să o repare. Poti instala netmonitor/cell mapper si pune un screenshot cu parametrii rețelei. 

DanielaH
Moderator

Ioana, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?