anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme cu internetul dupa ce am avut abonamentul suspendat

Justy
Junior
Are cineva probleme cu internetul la abonament? Am avut abonamentul suspendat pentru neplata și normal au fost întrerupte serviciile ... dar acum am achitat facturile ... pot suna și da sms ... dar internetul este în continuare indisponibil..
9 Răspunsuri 9

And04
Senior
Salutare, @Justy Ai activat datele mobile? Ai verificat sa nu cumva sa fie telefonul setat pe 2G / 3G?

Pololică
#StarMember
Reporneste telefonul si vezi ce se intampla si asigura-te ca ai datele active.

Justy
Junior
Telefonul meu este destul de performant și nici nu era nevoie sa fac asta ..dar da ,am făcut-o..

And04
Senior
In MyOrange apare internetul alocat?

Justy
Junior
Da,factura apare achitata și toate serviciile realocate

Pololică
#StarMember
Si daca ai telefonul destul de performant, crezi ca nu pot fi dificultati de comunicare cu reteaua? Daca nu s-a intamplat nimic, suna la 300. Poate este necesare o resetare din sistem a numarului.

arsradu
#StarMember
Daca incerci sa intri pe google.com ce eroare primesti? Datele mobile sunt activate in setarile telefonului? Despre ce telefon vorbim? Sugestia de repornire a telefonului nu e pentru telefon, e pentru retea. 🙂 Si nu e nevoie neaparat de o repornire. Poti doar sa treci telefonul in Mod Avion, astepti cateva secunde, si il treci inapoi. Ideea e sa faci o reintrare in retea. Daca setarile sunt ok, daca nu s-a modificat nimic pe partea telefonului, suna a problema pe cont. Si dupa cum a propus si Pololica, ar fi indicat sa iei legatura cu cineva de la relatii clienti pentru reinitializarea serviciilor.
Client Orange

Viocat
Senior certificat
Salut Justy. Ce abonament aveai inainte de suspendare? Poate aveai ceva bonus internet care s-a pierdut in luna neplatii si o sa reintre in luna urmatoare

DanielaH
Moderator
@Justy, s-a rezolvat problema? Funcționează Internetul?