anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange supporter

Cctinescu
Junior
Am citit ca se poate primi net extra abonament daca te înscrii in programul Orange Supporter cu echipa favorita din Liga1 și primesti la fiecare gol marcat sau meci câștigat. Am trimis sms la 321 cu mesajul FCSB și am primit răspuns “opțiunea introdusă nu exista”. Trebuia scris altfel?
1 Soluţie acceptată‚

Costy
Explorator entuziast
Încearcă: STEAUA Este posibil ca în sistemul Orange să figureze cu vechea denumire. Daca esti pe PrePay trebuie sa ai o optiune de minim 5 euro credit activa pe cont. Pentru dezabonare: PrePay - sms la 321 cu textul STOP si numele echipei Abonament - sms la 8389 cu textul STOP FAN si numele echipei

Vizualizare soluţie în postul original

24 Răspunsuri 24

Tina
Cunoscător certificat
Felicitări, Cctinescu! Acum mai rămâne ca Steaua sa marcheze. Eu nu am primit nici confirmare, nici infirmare.

Vio73
#StarMember
La mine merge deja. Au început să curgă sms-urile cu ce face Steaua.

Cctinescu
Junior
Văd ca varianta Steaua funcționează, au dat 4 goluri și au câștigat meciul, așadar maine ar trebui sa primesc 900MB. Revin cu detalii!

Cctinescu
Junior
@Tina, confirmarea o primești a doua zi.

Vio73
#StarMember
Mi-au dat și mie sms-uri aseară și astă-noapte.

Cctinescu
Junior
A venit și Bonus-ul de net. Bonusul din oferta Orange Supporter a fost activat. Se aloca proportional cu perioada ramasa pana la prima data de facturare si integral de la data de facturare. Traficul este national, individual si se consuma inaintea celui inclus. Valabilitate: o luna de facturare + prorata.

Raluca
Junior entuziast
@ Romeo, funcționează și cu prepay de minim 5 euro.

Vio73
#StarMember
Am primit sms de confirmare pentru o lună + prorata.

teacher_
#StarMember
SMS la 321 cu textul echipei favorite. Steaua, Dinamo, Craiova, de astea știu sigur. Mai era Vaslui, Brașov, Constanta, Poli Timișoara, dar acele echipe nu mai exista/nu mai sunt in liga 1. CFR nu are, deoarece la momentul respectiv aveau sponsor Cosmote(actualul Telekom) Se poate și pe abonament, nu doar pe cartela, abonament mai mare de 7E, iar pe prepay, opțiune minima de 5E, dar trebuie sa reîncărcați lunar înainte de expirarea opțiunii, pentru a avea bonusul.

Bedinbă23
Junior
Orange suporter îți ia din Euro. Mie mi-a luat 2 Euro și toate cele 15000 de minute. Și acuma nu mai pot să sun deloc și am dat la 321 să dezactivez orange suporter și am scris Stop FCSB si n-a mers. Și am încercat cu Stop Steaua și de ea a nu merge nici așa. Cei de aici nu activați orange suporter că da primești 800 de MB. Eu așa am primit dar acuma nu mai pot să sun. Da am sunat și nu merge. Cum să fac să meargă? Ajutați-mă vă rog. Am acuma 3 Euro nu 5 Euro, ce păcat nu mi s-a spus de către orange suporter că mi se ia din Euro. Dacă peste o lună iau 5 Euro și iară îmi ia 2 Euro și rămăn cu 3 Euro ce mă fac? Dar dede activat orange suporter nu merge să-l dezactivez. Dar am internet și merge dar să sun nu mai pot.