anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Office Net , Cat costa ?

praxis1999
Junior entuziast

Buna ziua tuturor,

Asa cum e si logic in marea modernizare serviciile ADSL pe suport cupru au devenit istorie.

Am avut ( si) acest serviciu  pe abonament business intr-o locatie. Ca si optiune, oferta Office Net 4G../5G suna bine, are si net si telefonie fixa.

Singura problema e pretul, care in oferta de pe site-ul Orange pare rezonabil 6 Euro/luna 4G+, 11 Euro/luna 5G+, 

totusi in realitate  "oferta" ar fi 14 Euro fara TVA.

Oare ce nu este in regula?, totusi  pare dublu fata de cea afisata.

1 Soluţie acceptată‚

Da, din pacate pe site scrie multe, numai ca....

Incep sa pricep, ca pe site sunt afisate oferte promo, parca odata s-a si recunoscut la o mica/mare convorbire.

Anyway,   costul real ar fi mai aproape de cel comunicat, adica de aprox de doua ori mai mult, este si o lista de preturi pe net, chiar din 2026, se numeste Brosura-Abonamentele-Orange- Tarife si Servicii, si de acolo se poate afla Marele Adevar.

Si m-am lamurit. 

Un weekend frumos tuturor!

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

MihaiC99
Campion certificat

Oferta este pentru office 4G sau 5G?

14 euro fara tva ar fi pretul standard fara nici o reducere.

Oferta era pentru 4 G, am asa ceva in alta locatie, si din pacate viteza e super penibila, si macar pentru 4 Euro. iar oferta pentru voce cu Business Talk V1 ar fi inca 5 euro/ tot fara TVA.

De aceea era intrebarea ; Totusi Cat Costa? sau depinde? si atunci de cine?

Andrei4154
Explorator entuziast

Buna, pe site scrie oferta exclusiv online la 11e fara TVA 

https://www.orange.ro/mici-intreprinzatori/internet/office-net-4-5g/?_gl=1*14en695*_up*MQ..*_gs*MQ.....

Ar fi 11x1,21x5,2= 70, lei cu TVA inclus.

Da, din pacate pe site scrie multe, numai ca....

Incep sa pricep, ca pe site sunt afisate oferte promo, parca odata s-a si recunoscut la o mica/mare convorbire.

Anyway,   costul real ar fi mai aproape de cel comunicat, adica de aprox de doua ori mai mult, este si o lista de preturi pe net, chiar din 2026, se numeste Brosura-Abonamentele-Orange- Tarife si Servicii, si de acolo se poate afla Marele Adevar.

Si m-am lamurit. 

Un weekend frumos tuturor!