anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

NET mobil ORANGE vs DIGI

acumgherla
Junior
NET mobil Orange: pe telefon am doua cartele, una Digi, alta Orange....Stiti cumva de ce net-ul oferit de orange merge foarte incet ? dau hotspot pentru diverse device-uri , de pe Digi merge perfect, de pe Orange abia se misca .....Am nelimitat pe ambele retele ,dar de pe orange este aproape inutilizabil....doar conversatiile Whatssapp merg....am Lenovo 6000....Sunt necesare ceva setari ? ....am observat ca pe Digi am 3G iar pe orange este 2G.....ce pot face si cui ma pot adresa....as dori sa pun cartele in doua telefoane diferite si sa am aceleasi facilitati....
36 Răspunsuri 36

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Ori ar trebui sa folosesti sim-urile in telefoane diferite, ori, pur si simplu, esti intr-o zona in care, ce sa vezi, Digi are semnal mai bun decat Orange. 🙂

Ascary
Campion certificat
Clar telefonul meu are o problema,nu suporta Digi. Sunt in Deltă Dunării dragii mei. Pe aici lumea a auzit de Digi doar la televizor.:)

Anonim
Neaplicabil
@Ascary, nu e chiar așa, există și ei dar nu se compară cu cei doi mari jucători. Toți operatorii au probleme cu semnalul, să fim corecți.

Vio73
#StarMember
Nu e prea ok Digi în multe locuri, dar dacă ai Orange pus pe rețeaua 2g, deja e glumă. Trebuie trecut Orange pe 4g ( în slot 1) și Digi invers. Dar cred că telefonul respectiv are 4g pe sim 1 și 2g pe sim 2. Dacă Digi nu are 4g în zona respectivă, e o problemă. De ce? Dacă pui simul de Orange în slotul 1, cel de Digi probabil nu va merge în slotul 2, pentru că acesta nu are o rețea 2g. Eu așa cred!

Ascary
Campion certificat
@cocolodh,în Delta nu exista Digi,nada,nimic. 🙂

Anonim
Neaplicabil
@Ascary, te cred! :)))

eda2k
Cunoscător
Salut, Din câte știu, DigiMobile funcționează doar în rețeaua 3G. Pe 2G nu au semnal. În această situație, SIM-ul Digi nu poate fi utilizat în slot-ul 2, dacă terminalul limitează acest slot la 2G. Verifică fiecare rețea utilizând fiecare SIM în slotul 1, singur. De asemenea, acest smartphone se pare că poate utiliza cele două SIM-ul doar în 2G (printscreen gsmarena). O altă problemă - când un SIM este utilizat, celălalt pierde semnalul. Nu pot fi active ambele SIM-uri, ci numai cel utilizat în momentul respectiv... Spor!

teacher_
#StarMember
DIGI funcționează și în 2 G, au inclusiv în oferta telefoane 2G. Nu știu dacă s-ar putea să funcționeze strict în 3G. Ideea este că dacă te îndepărtezi de orașe, semnalul este îndoielnic. Au într-adevăr oferte bune, și au reușit să capteze o parte din consumatorii din Ardeal, au montat o antena inclusiv în satul meu, unde Orange are semnal mai slab...

eda2k
Cunoscător
@teacher_: Digimobil funcționează exclusiv în 3G și 4G... Nu oferă frecvențele 2G, din acest motiv, TOATE terminalele lor sunt smartphones.. Nu există în oferta lor telefoane cu taste. Succes !

teacher_
#StarMember
M-a derutat telefonul de mai jos, care are un slot 2G. Ai dreptate, nu exista 2G in Digi.

delfinas
#StarMember & April's Problem Solver
Ca utilizatoare veche (si) de Digi, pot sa confirm ca, in anumite zone (de ex, in cladirea ecranata in care lucrez, desi e in Bucuresti), Digi are semnal mai bun decat Orange si Vodafone si ca merge doar de la 3G in sus, deja testeaza 5G in anumite zone.

Vio73
#StarMember
Digi are doar 3g și 4g, iar dacă îi pui sim-ul într-un slot 2 al telefonului, care poate suportă doar 2g, nu va merge deloc. @delfinas, Poate fi pe ici pe colo Digi mai bun, dar eu am întâlnit zone întinse unde nu este semnal deloc. Am avut și eu Digi și dacă ieși din oraș, e cam greu în multe locuri. Sigur, sunt zone și zone, dar prefer Orange!

DanielaH
Moderator
@acumgherla, s-a rezolvat situația cu net-ul oferit de Orange? Ce soluție ai găsit? Te-au ajutat răspunsurile primite? Daca da, marchează-l pe cel mai bun ca soluție și revino și povestește-ne cum ai procedat.

Romeo_
Senior certificat
Eu am de Orange,colegul meu de la Digi...e o adevarata dezbatere fiecare sustinand din punctul lui de vedere cum vede situatia...eu laud Orange,el Digi ;)))

Valadoryn_1
Junior
Net Orange pentru ca merge bine si este lider in domeniu