la 04-09-2026 05:15 AM
mare atentie s-au introdus limite de trafic pe abonamentele Smart si Smart +
m-am trezit cu viteza de 1.7mb
tocmai imi prelungisem abonamentul acum 3/4 zile , sper sa pot sa reziliez
16 euro ptr 300GB pe luna ?
04-09-2026 04:22 PM - editat 04-09-2026 04:24 PM
Faptul că ai citit condițiile ofertei înainte de a o accepta este un lucru foarte bun. Din păcate, oferta nu este transparentă din acest punct de vedere.
Ar trebui menționată aceasta limitare într-un mod mai vizibil, la detalii oferta.
Nu vad nici un motiv sa trec la Smart atât timp cât exista oferta Yoxo de 4,9 euro.
la 04-09-2026 02:19 PM
Vreau o clarificare pentru toti abonatii:
Abonamentul meu Smart e pe cale sa expire. Am fost sunat de cineva de la Orange CA sa imi propuna UN nou abonament Sau sa continui cu aceasta.
Din cate vad, actualul.meu contract include limitatea vitezei 5G la 1500 Mbps.
Noul contract trims de Orange pentru continuarea ACELUIASI abonament prevede limitatea vitezei in 5G la 500 Mbps!
Practic toate abonamentele.SMART o sa aibe viteza la 1/3 din cat au avut.
la 04-09-2026 02:35 PM
daca te suna nu iti dau cea mai buna oferta
in cont in stanga ai abonamente si optiuni, dupa ce selectezi ai sus ai o rubrica abonamente ptr tine
stai calma si urmareste acolo pana prinzi oferte mult mai bune decat sunt in prima pagina
la 2 saptamani am primit acolo o oferta mult mai buna
la 04-09-2026 02:42 PM
Da, dar nu e normal sa minta. Au omis sa spuna CA mi se schimba limitatea vitezei in 5G.
la 04-09-2026 02:57 PM
Salut,
Intr-adevar, in oferta actuala, abonamentele Fun, Fun Plus si Smart includ Everyday 5G, cu o viteza maxima estimata de pana la 500 Mbps. Viteza de pana la 1500 Mbps este disponibila prin Fast Track 5G+, inclus in prezent in abonamentele Smart Plus, Smart Elite si Smart Exclusive. Fast Track 5G+ iti ofera viteze de pana la 3 ori mai mari pentru streaming, gaming, download sau alte activitati in care ai nevoie de net performant. Aceste informatii le poti gasi si pe site-ul nostru oficial, aici Abonamente mobile in cea mai rapida retea
Astfel, daca in contractul tau actual ai beneficiul de pana la 1500 Mbps, acesta tine de conditiile ofertei pe care ai incheiat-o atunci. La o noua perioada contractuala se aplica oferta disponibila in prezent.
la 04-09-2026 02:52 PM
Ai 14 zile CA sa te razgandesti . Tocmai ce am postat si eu in legatura cu asta .am abonament Smart cu 1.5 Gbps viteza in 5G ; conform noului contract e limitation la 500 Mmps, adica la o treime!!!
la 05-09-2026 02:12 PM
Salutare! Nu pot sa cred ca in ziua de azi nu mai avem niciun operator de telefonie mobila la care sa beneficiem de internet nelimitat....Singurul operator care a avut trafic nelimitat fara restrictie de viteza a fost "Telekom", cu bune si cu rele, dar netul era nelimitat. Mentionez ca locuiesc la 10 KM distanta de Slatina OLT, si la telekom aveam viteze intre : 85~120 mbps download si 30~60 mbps upload. am fost multumit de faptul ca la mine in localitate este imposibil de prins 5g. Apoi vine calvarul: de la telekom s-a schimbat in DIGI, semnal aveam, dar nu prea aveam, anul trecut in ziua de Craciun n-am avut deloc semal la telefon...teapa...pe parte de internet viteze aveam cat de cat maxim 50 mbps download....dar degeaba ca au limita de 200 GB...eu consum lunar si 500-600 GB, asa ca raman fara net din start la 2 saptamani de la inceputul lunii.
Pe urma, am trecut la abonament (telekom) pana in iunie 2026, apoi m-au mutat pe "Vodafone" retea moarta in localitatea mea, nu aveam nicio linie de semnal disponibila pe telefon, nu puteam folosi telefonul sub nicio forma, nici sa dau un telefon, net nici nu discut...cand sunam pe cineva, nu puteam suna deoarece pe telefon imi arata "doar apeluri de urgenta"...apoi am stat 2 luni fara sa am acces la servicii, practic am platit degeaba 2 luni, facand nenumarate sezizari, nici nu m-au luat in seama...imi tot spunea sa resetez datele mobile. o porcarie. am renuntat la contract, cu toate ca mi-au cerut ca taxa de reziliere 190 lei, pt ce? ca n-am acoperire la vodafone...de tot rasul.
Acum 1 luna jumatate, mi-am facut abonament la Orange. Ce pot sa zic, sunt multumit pe parte de semnal, am semnal full, merge bine, dar pe parte de internet merge greoi. Viteza intre 7mbps~max 20mbps download si 10mbps~17mbps upload, deci merge slab de tot in comparatie cu cei 120 mbps de la telekom (4g)...dar in fine, pe mine ma deranjeaza faptul ca nu am net nelimitat ca si cantitate, fara restictii de viteza dupa cei 300 GB consumati. Exemplu: 1-30 septembrie: 1-15 sept consum cei 300 GB, apoi 16-30 Sept ce fac nu mai folosesc telefonul il inchid daca viteza n-am. ce sa fac cu 2 mbps pana la sfarsitul lunii...
Astept pareri. Stiu, am scris cat 1 roman.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor