anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa de internet

Gabriel11
Junior

Azi de dimineața am primit un mesaj de la Orange cum ca ma informează faptul ca am consumat resursele net in condițiile in care am abonament nelimitat. Pur și simplu îmi apare semnul de 4G dar nu funcționează nicio aplicație ce necesita internet. Am repornit telefonul de 4 ori am scos cartela dar nimic. Me ționez factura a fost plătită la timp.

18 Răspunsuri 18

mihai_13
Maestru

esti in tzara nu in roaming  da?

in cazul asta ia contact cu "ei"  (ai aici toate mijloacele de contact ) le explici problema...

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/numere-de-telefon-pentru-asistenta-orange/td-p/10...

IMG_8449.pngAsta este mesajul pe care l am primit l. 

Și da sunt in tara

arsradu
#StarMember

Salut Gabi,

Ne spui te rog ce consum ai inregistrat in ultima luna? Vorbim de internet national sau in roaming? Acel "nelimitat" sunt destul de sigur ca are si niste reguli. Una dintre ele este limita de consum in roaming. Deci, daca vorbim de roaming, cu siguranta nu vei avea net nelimitat.

Te asteptam cu mai multe informatii. 🙂

Client Orange

Internet național 

IMG_8449.png

 Și asta este poza cu mesajul.

Mda...nelimitatul limitat. 🙂

Scuze, tot nu mi-ai răspuns la întrebare. Ce consum ai avut în ultima luna? Pentru ca nu cred ca ajungi sa primesti mesajul asta în condiții normale. :))

Anyway, parerea mea ar fi sa treci frumos pe prepay. Măcar nu mai ai abonament, sa te trezești ca ți-l suspenda sau mai știu eu ce, pentru consum "nelimitat".

De-asta eu am o problema cu folosirea acelui termen. Pentru ca nu prea e nelimitat. Exista o limita, doar ca, în mod normal, probabil ca n-o vei atinge prea ușor. Dar în cazul asta, prefer sa am în contract acea limita, chit ca e foarte, foarte mare, decât un "nelimitat", cu limita de consum.

Client Orange

Nu găsesc nicăieri un total afișat in setări 

IMG_8450.jpeg

nu știu cât ar ajuta 

Pai...ajuta. Dar din câte văd, ai 20 GB de net național. Care acum e epuizat. De unde ai tras concluzia ca ai avea net național nelimitat? Din captura de ecran pe care ai postat-o mai sus, nu reiese asta.

Client Orange

IMG_8451.jpeg

Am găsit și asta. Am abonamentul aceste de 4 ani nu am avut probleme pana acum. 

Pai...sunt sigur ca n-aveai de ce sa ai probleme, dacă n-ai atins niciodată limita de consum. Dar, din nou, din ce ai atașat pana acum, nu reiese ca ai avea din vreun abonament internet național nelimitat... Doar minute și SMS national, nu și internet.

Client Orange

Așa ni s a spus la crearea abonamentului. 

Am înțeles... Abonamentul a fost făcut în magazin/ online/ telefonic? Exista o copie a acelui contract? Pe hârtie, email, ceva? Pentru ca acolo ar trebui sa existe oferta pe care ai primit-o.

Dacă acolo scrie Net Nelimitat...și tu ai 20 GB, atunci e o problema. Dacă nu...problema e la consultantul care v-a făcut oferta.

Client Orange

Am înțeles. Mulțumesc pentru ajutorul acordat. Acum sa vad ce fac azi am vizitat doua magazine orange și mi au spus doua lucruri total diferite.