la 27-02-2026 11:36 AM
Hello, Ma poate lamuri cineva de ce nu se activeaza cartela de la routerul Huawei CP3? Am discutat cu o serie de persoane de la Orange si nu s-a rezolvat nimic. Ma paseaza de de la unul la altul. Am fost si la sediu orange. Am incercat sa folosesc botul lor. Se deconecteaza. Am sunat la relatii client si au inchis. Imi tot baga textul cu cartela are cod PIN. Nu are cod PIN. Mai mult am pus alta cartela la router. L-am conectat fara problema la reteaua lor sau la calculator. Ce as putea face? Multumesc
la 04-05-2026 02:51 PM
Am gasit un vecin cu abonament simplu orange, i-am scos pinul si funcționează. Deci are legătură strict cu tipul de abonament. Sper sa ajute pentru ca sunt multe discutii cu probleme similare. Am sunat in decurs de 2 saptamâni de 4 ori la suport orange si sunt profund dezamăgit de calitatea tehnica/profesionala pe care o poseda.
acum sa vad cum rezolv.. daca pot obtine un abonament care sa il folosesc pentru net, care sa nu fie de tip “abonament internet fix”.
la 05-05-2026 12:07 PM
Problema nu a fost la routerul Huawei B818 în sine, ci la modul în care Orange gestionează abonamentele de internet fix 4G.
Pe scurt, dacă ai abonament de tip internet fix 4G (de obicei cu număr care începe cu 034…), traficul de date este permis doar pe anumite device-uri „agreate” de ei. Chiar dacă routerul se conectează la rețea (primești IP, ai semnal etc.), internetul efectiv poate fi blocat.
Din ce am observat eu:
Am renunțat la abonamentul de internet fix 4G și am folosit o cartelă/abonament normal de telefonie cu net nelimitat. Cu asta, routerul a funcționat fără probleme, atâta timp cât suportă benzile Orange.
Sper să va ajute ca mie tare mult mi-o dat de lucru si daca sunați la tehnic orange nu o sa știe sa va ajute nimeni, noroc cu comunitatea care o generat idei de testare, informatii valoroase! 🙂
la 05-05-2026 12:25 PM
Ce abonament mobil ai ales?
Mai nou abonamentul Smart ofera doar 300 GB la vitezele maxime disponibile. Dupa consumarea celor 300 de GB vitezele sunt limitate.
la 05-05-2026 12:40 PM
Momentan am ales abonamentul minim cu net nelimitat de 300Gb. O sa urmăresc, iar daca nu o sa îmi ajungă, o sa caut alternativa.
05-05-2026 12:47 PM - editat 05-05-2026 12:50 PM
La Yoxo inca nu au impus o limita. Cel de 4,9 euro este similar celui Smart de la Orange avand acces doar la 5G.
O zi frumoasa!
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor