anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Router huawei b535-333

RazDan
Junior entuziast
Sper ca am ales bine categoria. Problema este următoarea. Am decis zilele trecute sa iau un router cu 4g plus. Am cautat ceva sigilat de pe olx nou si am gasit un b535-333, sigilat. A venit curierul cu el, l-am verificat, era sigilat cu sigilii totul ok. Am bagat cartela in el si surpriza... Sta in 4g... Rar intra in 4g plus. Cu toate ca am in zona benzile b7, b20, b3, disponibile. Fiind in galati. Pur si simplu nu vrea sa intre 4g plus. Doar noaptea dupa ora 00:00 intra... In rest nema. Pe telefon e totul ok... Intra 4g plus. E adevarat, ziua si pe telefon e mica viteza sau intra mai greu... Dar intra si merge. Las niste screenshoturi mai jos. Ceva sfaturi?
Atasez ss cand am reusit sa prind 4g plus. Si doua ss cand nu sta in 4g plus. Adica toata ziua :)) e routerul dus? Teapa nu pot sa zic ca mi-a dat vanzatorul, routerul era luat in garantie de la orange si sigilat. Dar cred ca asta e huawei 🙂 bun de aruncat, mai bine folosesc telefonul pe post de router :))
40 Răspunsuri 40

Vio73
#StarMember
Fiecare alege in funcție de nevoi. Ia-o centimetru cu centimetru prin casa, aproape de geam și îl lași ceva timp ( vreo 3-4 min), după care vezi dacă se schimbă ceva la semnal.

RazDan
Junior entuziast
Mulțumesc. Ai dat cele mai utile raspunsuri. Acum iar a intrat 4g plus. Sta din ce in ce mai mult in 4g plus. Ma ajuta enorm routerul chiar daca am viteza mai mica cam cu 10 mbps decat pe telefon, am upload mai mare cu 30 de mbps decat pe telefon. Si asta pare ceva mai rapid, ping mai mic, si mai ales pot face live 😄 eu zic ca e ceva. Au zburat peste 100 de gb in cateva zile :)))) sper sa migrez spre un nelimitat. Maine merg la tara sunt curios cum se comporta. In sipeni judetul vaslui ce benzi am oare? Stiu ca telefonul intra pe 4g acolo si aveam cam 60 mbps upload. Nu a ajuns niciodată la 100. Chiar daca antena e relativ la intrarea in sat, satul e ca intr-o gaura. Am semnal bun, dar totusi 😄 cred ca conteaza mult. Sau poate nu ai cine stie ce benzi.. abia maine pot vedea ce benzi sunt

Vio73
#StarMember
Probabil este B 20, care predomină în rural și care nu poate duce mai mult de 60 -65 Mbps. Ți-am spus că am folosit și am toate routerele 4g importante de la Orange, atât pe 3g, cât și pe 4g, dar nu le mai folosesc de vreo 2-3 luni in locația respectivă, pentru că am fibră de la Orange. Pentru reglaje fine, îți trebuie multă, multă răbdare. Cu drag!

RazDan
Junior entuziast
Doar b20? E 4g plus ma gandesc ca mai face carring cu o retea 😄 ma gandesc sa nu fie b20 cu b3. La mine in sat nu va veni nimeni cu fibra. Zona Murgiului e dominata de un om politic.... Are propria lui retea... Nu vom scapa niciodată de el.

Vio73
#StarMember
Dacă e 4g+ în rural, e clar că este B 20 cu B 3 , adică 800 Mhz + 1800 Mhz. Nu înțelesesem, îmi cer scuze! Am văzut acum pe harta, e clar. Cauți și acolo atent, eventual îl pui undeva mai sus. Mie, la țară îmi merge foarte bine și e tot B3+ B20.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Vio, mersi si eu. Cu ocazia asta am aflat ceva nou. 🙂
Client Orange

Vio73
#StarMember
La partea asta, ,,am vechime" mare. Cu plăcere, Răducu!

RazDan
Junior entuziast
Mulțumesc vio. Inseamna ca am sanse sa sara de 100. Oricum o sa iau ceva antena directionala 🙂 intrebarea mea e.. se pot pune doua benzi pe aceelasi releu? Aici in galati vad ca vine de la relee diferite benzile. Asta e ciudatel putin

Vio73
#StarMember
Cum să nu? Se pot pune, evident. La mine, în rural, au B3 și B 20.

RazDan
Junior entuziast
Multumesc mult de ajutor Vio. Am ajuns in Murgeni judetul vaslui, intra 4g plus fara probleme. Pe orange am undeva la 60 - 70 mbps, tot Murgeni are orange. Asa ca am riscat si am luat si o cartela de telekom. Pe telekom, ating 130 mbps, uneori si 170... E incredibil cum merge. Deci routerul nu avea nimic. Pe b3, sa prinzi 4g plus cu 130+ mbps.. e ceva. Eu credeam ca telekom e praf dar am ramas uimit.

Vio73
#StarMember
Pe Telekom sunt mult mai puțini utilizatori acolo, probabil. Routerul e foarte bun, așa cum ți-am spus! Mă bucur că ți-am fost de ajutor!

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Fiecare operator are plusuri si minusuri... In zona respectiva, se poate ca Telekom sa stea mai bine. 🙂 Oricum, e un rezultat. Inseamna ca problema nu e routerul ci, cum ai vazut si tu,...provider-ul.
Client Orange

RazDan
Junior entuziast
Tot o sa iau o antena mimo. Ceva directional, stiu unde se afla antenele 🙂 Aici la murgeni am si fibra dar prefer prepay dintr-un motiv. Joc un joc pe telefon, pe date 4g plua nu dau hituri invalide. Pe fibra unde prind 500 mbps, dau invalide. Nu stiu care e logica, ca pe sim si pingul e mai mare... Dar la acel joc cu împușcături merge muult mai bine. Pe retelele fibra, cand trag se face un x rosu sare sange dar nu dau damage. Pe 4g plus merge perfect. Din ce au zis aia de la joc cica de la ip/server ar fi faza. De asta prefer datele. Plus ca pe telekom e nelimitat. Si culmea, la viteza maxima.. nu vad nici o limitare pe youtube cum zic unii. Am mobil nelimitat prepay o luna. Ca e noua cartela. Mulțumesc de ajutor. 🙂 Eu mă speriasem ca e routerul.. se face ca am multe de invatat din acest punct de vedere. Oricum, routerul asta cu un ,,operator,, bun face fata la orice. Chiar daca am fibra la murgeni, stau pe routerul b535 si eu si iubita si nu gafaie deloc. Netflix, youtube, jocuri etc fara nici cea mai mica problema. Ce poti sa vrei mai mult? E perfect ❤️

RazDan
Junior entuziast
Sunt curios daca pe antena externa mimo pe la 400 lei pot ridica viteza, dar nu cred. Semnalul pe router e 95%. 5% ala nu creca ar creste prea mult

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
Ce ti-ai activat ca pachet de date pe acel SIM de Telekom? Ma bate gandul sa fac si eu un test. Pentru ca semnalul lasa de dorit aici.
Client Orange