anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Problema internet fix

cmadeleinel
Explorator

Bună ziua! Constat ca nu reușesc sa facă nicicum internetul sa mearga, mentionez ca am un abonament pachet internet+ TV. Menționez ca televiziunea funcționează, însă internetul nu. Routerul afișează un beculet roșu aprins. Aveți ceva sugestii? Sa înțeleg ca vremea ploioasa este de vina?

16 Răspunsuri 16

salutare! la mine s-a remediat problema conform spuselor lor, adica pana la ora 17 in cursul acelei zile. nu as putea sa iti spun cat de frecvente sunt aceste probleme si cat de prompt se solutioneaza de obicei, pentru ca mi-am facut abonamentul de net+tv din februarie abia...sa speram ca nu e o alegere neinspirata.. 🙂 

Mulțumesc de raspuns! La mine au rezolvat abia acum, deci după aproape 72 ore. Am aflat de la omul care a venit pe teren ca era o chestiune de cabluri aeriene tăiate care trebuiau băgate în pământ în infrastructura creata anul trecut. Ce m-a deranjat ft mult la Orange e faptul ca nu ni s-a spus clar despre ce e vorba (numai 'o problema în zona') și cam care e durata, doar dus cu zăhărelul asa ca in 48 de ore... ca de fapt în 72 ore... Înțeleg ca nu lucra nimeni în weekend la remediere dar sa spună asa ca înțelegem, dacă știm ne repliem, ne organizam altfel cu ce avem de făcut ce necesita internet.