17-06-2025 02:07 PM - editat 23-07-2025 02:30 PM
Buna ziua,
In data de 02.06.2025 am deschis incidentul cu numarul 246426716 la Serviciul Clienti pentru ca nu functioneaza internetul fix, deloc.
De atunci pana astazi am sunat de 10 ori la acelasi Serviciu Clienti, pt solutionare. De fiecare data acelasi text standard: "veti fi sunat", "am dat spre urgentare", "va veni un tehnician la dvs in locatie" - minciuni.
Miercuri in data de 11.06.2025 mi s-a spus clar: "Problema va fi solutionata in maxim 5 zile lucratoare". Astazi, 5 zile lucratoare mai tarziu, in continuare serviciul nu functioneaza deloc. Din nou am fost mintit.
Operatorii din call center sunt absolut degeaba.
Vreau si eu un raspuns: DE CE am ajuns bataia de joc a celor de la Orange? E pt ca sunt client Orange de peste 21 de ani???
Poate stie cineva... cine este in masura sa solutioneze genul asta de probleme si eventual sa aplice sanctiuni? ANCOM, ANPC, un avocat?
la 17-06-2025 02:42 PM
@Tommy1, bun venit în Comunitate!
Îmi pare rău pentru situația ta. Sesizarea este, într-adevăr, în atenția colegilor noștri de la departamentul tehnic. Este deschis un ticket și sper să se rezolve cât mai repede.
Îți recomandăm să aștepți răspunsul colegilor legat de soluționare și te așteptăm să revii cu vești bune.
la 17-06-2025 03:03 PM
Asta fac de 15 zile... si sunt mintit aproape zilnic.
Cat sa mai astept? Inca 15 zile? Poate dureaza o luna... doua... trei luni?
Si mie imi pare rau... imi pare rau ca sunt client de peste 21 de ani in care n-am avut o problema de plata. Sunt curios ce zic autoritatile, o sa vorbesc si cu un avocat - chiar sa ajung bataia de joc a celor de la Orange - PE BANII MEI, mi se pare absolut degradant.
Rusine Orange!
19-06-2025 11:05 PM - editat 19-06-2025 11:08 PM
Ziua 17 fara internet. Orange in continuare "urgenteaza" cazul meu, de nu mai pot saracii... se bat intre ei care sa-l rezolve. Inca n-a iesit vreun invingator.
Am aflat si de ce mi-au oprit internetul (pt ca nu, nu e "o problema de sistem"). In ziua in care am ramas fara internet, am avut "obraznicia" sa nu accept prelungirea contractului pe 24 de luni (perioada minima contractuala).
Asta pare sa fie tactica celor de la Orange. Nu semnezi? Ok, te lasam fara internet. 🙂
Am mai vazut firme cu practici nenorocite, dar asta e un nou nivel de NE - SIM - TI - RE. (scriu asa pentru ca altfel cuvantul este cenzurat :)))
la 20-06-2025 04:15 PM
Pentru ca nu am mai fost mintit de cateva zile, am sunat si azi la Serviciul Clienti, doar pentru a 11-a oara, de cand e deschis cazul (02.06.2025).
Din fericire, de data aceasta mi s-a spus ca "voi fi sunat de colegii dansei" - lucru pe care nu l-am auzit, decat in apelurile precedente.
Acesta este Orange Romania - platesti facturile neintrerupt timp de peste 260 luni de zile (!), iar cand ai o problema tehnica, ti se intoarce spatele.
Aviz celor care semneaza contractul cu ei!
la 24-06-2025 06:42 PM
SURPRIZA VERII !!!
Dupa NUMAI 22 de zile fara pic de internet fix, si doar 11 apeluri la Serviciul Clienti, dupa sesizari la ANPC si ANCOM, dupa solicitari de oferte de la competitori, si comandat echipamente, dupa ce am 'inrosit' hotspotul, dupa nervi, sfinti, apostoli, parastase si cumetrii, am reprimit mult asteptatul acces la INTERNET !!!! Lucrurile par sa functioneze ok, momentan.
Sa vedem cat timp.
la 25-06-2025 08:37 AM
@Tommy1, îți mulțumim că ai revenit cu feedback! Mă bucur că s-a rezolvat și îmi pare rău că a durat atât de mult.
Te mai așteptăm în Comunitate. Gânduri bune.
la 23-07-2025 12:50 PM
Toata bucuria (de a avea servicii fixe functionale) a durat fix 30 de zile. Adica exact pana la emiterea facturii.
Din nou nu am internet. Din nou apel la Serviciul Clienti, de data asta nu mai am optiunea de a discuta cu un agent, ci robotul imi spune ca "s-a detectat o avarie" si sa tastez numarul de telefon pt a fi contactat.
Foarte slabe serviciile, pe modelul "nu ne suna tu, ca te sunam noi, cand avem dispozitia necesara".
Sunt curios cat va dura solutionarea noului caz 259765276.
la 23-07-2025 02:34 PM
De data asta, problema a fost rezolvata rapid.
Foarte prompt tehnicianul Danut R. T. trimis in locatie. Echipamentul si semnalul erau ok, problema a fost ca echipamentul nu mai aparea in inventar (?), dar cu ajutorul dispecerului s-a rezolvat.
Sa vedem daca vor mai fi probleme in viitor...
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor