la 30-03-2026 12:02 AM - editat ultima oară la 30-03-2026 09:08 AM de DanielaH
Buna ziua, am o problema cu ping ul mare in jocuri mai exact Counter-Strike 2 faceit Germania,Olanda,Franta Servers
Nu pot sa ma conectez nici la setarile modemului pentru a dezactiva ipv6
Nu merge nici dupa resetarea modemului, efectiv parola e incorecta scrisa pe spatele routerului
Vreun fix? sau trebuie sa sun neaparat la ei?
la 04-06-2026 09:00 PM
Salutare!
Mă gândesc că o variantă ar fi să te mute pe un alt port în ODB, poate se schimbă ceva.
Baftă!
05-06-2026 09:42 AM - editat 05-06-2026 09:42 AM
Salut, cum am scris și pe celălalt topic, reclamații. Altfel nu rezolvați nimic din câte se vede. Cei de la tehnic sunt foarte .. siguri pe rețeaua lor.
Pe la concurență chiar și în urma unei reclamații telefonice pentru așa ceva, monitorizează ei conexiunea pentru o anumită perioadă de timp să vadă unde/când/dacă apar probleme.
Și utilizatorii Orange sunt foarte indiferenți la aceste probleme, cum a scris și aici alt coleg "Apoi, am sunat alti vecini sa ii intreb daca au probleme cu internet-ul. Au probleme si ei numai ca nu au facut reclamatii. "
Angajații Orange de la tehnic nu pot fi deranjați de la cafea să citească forumul sau să monitorizeze conexiunile clienților pentru mai mult de 5 secunde, sau pur și simplu nu testează corespunzător pierderile (ca idee am avut și pe la alții bătăi de cap cu pierderile, ei testau IP-urile lor interne care nu erau afectate, practic testau rețeaua lor din acea zonă, eu aveam pierderi pe internet, într-un final au găsit problema, dar a trebuit muncă de convingere să-l fac pe tehnicianul care a răspuns inițial să testeze pierderile către IP-ul meu public din alta zonă, nu din serverul imediat următor).
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor