anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Oferta speciala pentru TV-Internet

Marian_Eugen
Junior entuziast
Intrebare! Rog seriozitate !
Dece pt clienti care au un serviciu activ! Ex Daca au Telefon is mobila Nu este oferta speciala Daca se aboneaza la tv-internet ?
2 Răspunsuri 2

delfinas
#StarMember
Marian Eugen, poti mai explicit? Daca vrei un raspuns serios si pertinent, trebuie ca si intrebarea sa fie c mai clara si detaliata... Din ce deduc eu, tu vrei sa stii de ce cei cu vechime in reteaua mobila nu primesc o oferta buna la instalarea serviciilor fixe. Cei care deja au abonament de telefonie mobila si vor sa activeze un pachet Orange Love (cablu tv+internet prin fibra) primesc o reducere de 15 euro pt fiecare an de vechime in retea. DETALII: https://www.orange.ro/love/

Vio73
#StarMember
Salutare! Să știi că ofertele speciale la Orange, din păcate, nu prea există în ultimii ani. De aceea, pentru a primi reduceri la telefoane sau eventual și la abonament, te sfătuiesc să fii atent în anumite perioade ale anului, cum ar fi vara, în lunile iulie și august, când sunt reduceri la telefoane în funcție de gradele de afară ( dacă faci achiziția din Magazinul online), iar la abonamente, sunt reduceri dacă prelungești tot online, în perioada de Black Friday. Sigur că mai sunt și alte reduceri, mai mari sau mai mici, pe care trebuie să le urmărești când ai posibilitatea să prelungești. De asemenea, în ultimele 3 luni contractuale, poți cere oferte personalizate la Serviciul clienți și vei fi contactat de cei de la Serviciul Ofertări. De asemenea, la orice achiziție de telefon online, punctele thank You valorează triplu. Da, dacă îți iei un pachet Love, poți avea reducere la abonamente câte 15 euro pentru fiecare an vechime în rețea, dar apoi nu mai este. Adică ai reducerea respectivă doar prima dată, iar la reprelungire nu mai există. În schimb ai alte beneficii, cum ar fi bonus de 100 GB internet pe cont, etc. Îți doresc succes și multă atenție, pentru că ofertele bune ți le poți lua chiar singur, de cele mai multe ori!