anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Lipsa internet, tv merge

Robert2920
Junior

Buna ziua!! De ce nu imi merge netul? Imi arata ca sunt conectat la retea dar fără internet, dar tv merge. Specific ca sunt pe fibra optica.  Avestea sunt ledurile aprinse pe router. Stie cineva cum as putea remedia defecțiunea sau e de la ei? Mulțumesc!!

IMG_3619.jpeg

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember

Salutare!

Poate fi de la ei. Am avut și eu o problemă aseară, asemănătoare, dar s-a rezolvat. Era pe arie extinsă, de la vreme.

Vezi dacă mai sunt și alții că tine prin zonă și dă-i un restart, poate își revine.

E ciudat că arată ledul de net că e funcțional. Dă-i o oprire/ repornire și dacă nu-și revine, sună la 300 sau 0374300300, apoi 1-3-2, pentru asistență.

Baftă!

Mulțumesc! I-am dat oprire și repornire și tot nu a luat-o. 

Atunci, trebuie să îi suni. Poți încerca și acum, dar nu știu dacă reușești. Până mâine, e posibil să își revină oricum.

Și la mine e la fel ca și la tine și merge super!

FLo1
#StarMember

@Robert2920: După cum sunt luminate ledurile, există o problemă pe FO-ul care intră în router (ONT).Un restart, o încercare ulterioară, ar trebui să rezolve situația, întrucât pare a fi o întrerupere temporară). Revino cu actualizări dacă se schimbă situația actuală. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

LOS-ul pare aprins dar banuiesc ca nu e. Doar se reflecta de la led-urile din jur. Daca netul merge, eu zic ca trebuie sunat pentru TV.

Client Orange

Televizor merge, los-ul nu se aprinde, și la internet imi apare rețeaua ma conectez frumos la ea și după imi zice ca e retea fără net.  Abia am o luna de când m-am mutat la orange și deja sunt dezamăgit de serviciile lor 😫

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Aaah, pai vezi ca n-ai net. Reteaua iti apare oricum, pentru ca e facuta de router. Dar asta nu inseamna ca ai si internet. 

Incearca eventual si un restart la router. Dar cel mai probabil o sa fie nevoie sa faci o sesizare la 300 (din Orange) sau 0374 300 300 (din orice retea), ramura 1-3-2. 

Update: scuze, intelesesem invers. Ca iti merge netul dar nu si TV-ul. :)) Scuze. 

In cazul asta, mai poti incerca doua chestii:

1. Conectare pe LAN (cablu de net). Daca ai cumva un laptop sau PC cu port RJ45.

 2. Reset router

Client Orange

Și cum pot face reset la router?

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

Ce model de router ai?

Ca idee generala, ar trebui sa ai un buton undeva pe router. Posibil sa fie undeva inauntru, si sa ai nevoie de o scobitoare sau ceva sa-l apesi cateva secunde. Daca nu, in meniul routerului ar trebui sa fie o optiune de revenire la setarile din fabrica.

Update: pare un ZTE 6600R. Vezi daca nu ai un buton de reset langa mufa de alimentare.

Client Orange

Are o găurică în spate. Trebuie introdusă o scobitoare acolo și ținut cam 5 secunde, până  se sting toate ledurile, după care se scoate scobitoarea. După repornire ar trebui să funcționeze.

Am făcut și asta și tot nimic. 

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver

A parut ca face ceva cand ai tinut apasat butonul ala? Cred ca se sting si se aprind led-urile dupa reset. De asemenea, retelele WiFi se reseteaza. Deci...daca iti apar in continuare aceleasi retele WiFi cu aceleasi parole (presupunand ca ai schimbat deja parola si/sau numele retelei), inseamna ca resetarea nu s-a facut.

Client Orange