Salut,
In urma finalizarii contractului cu fostul gigant, telekom, orange a venit cu oferte in zona (orasul Fundulea / Calarasi mai exact) si practic a preluat totul de la telekom. Eu abonat telekom de 2 ani, nu am avut deloc probleme cu internetul (doar asta ma intereseaza).
Cand s-a montat pachetul de 1.000, ne-au comunicat ca este aceeasi calitate a traficului, nu se schimba cabluri sau alte chestii, ci doar numele companiei care a preluat reteaua telekom.
Pana aici totul ok. Se monteaza, fac testul de viteza, EXACT ca pe acel pliant. Zic, ok, e bine.
Pun la incarcat 50GB.. trece 1 ora, 2, 3, am lasat toata noaptea la incarcat, iar dimineata... 95%.
Pun la descarcat 30GB de poze... trec 3-4-5 ore daca nu ma insel... zic "ma, ceva se intampla"
DE CE??!! Cand s-a garantat ca nu se schimba absolut nimic din serviciile fostului provider?
*Ce am facut? Am luat routerul de la telekom(foarte bun) si am scos "prastia" montata recent si boom... 50GB in nici 10 minute.*
De ce, domnilor de la ORANGE? DE CE FACETI ASA? De ce nu servici cu aceeasi calitate? Inca nu am semnat contractul si nu-l voi semna pana nu am ce este scris in acest contract. Mai bine renunt si merg catre altcineva, decat sa ma leg 2 ani si sa nu-mi pot face treaba cum trebuie.
Platesc pentru fibra, viteza cat cereti, voi de ce nu dati cat promiteti? Poate cu ocazia asta vede cineva raspunzator de toata treaba asta.
Nu va luati dupa "speedtest", acolo va arata exact, dar nu se "pupa" cu realitatea, testati cu incarcari si descarcari reale.. asta cine lucreaza cu asa ceva.
Multumesc! 🙂