anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Internet si televiziune fibra optica Hunedoara

CosEp
Junior entuziast

Buna,

Greu de obtinut relatii de la dealer Orange si nici macar call center nu a stiut sa imi raspunda, practic la adresa mea nu apare ca si cum exista infrastructura dar banuiesc ca site-ul verifica doar infrastructura Orange. Daca stie cineva, in Hunedoara se poate instala internet si TV prin fibra optica daca exista infrastructura Telekom pe scara iar in cazul in care se poate instala fibra optica grila de programe este cea de pe site ori este alta?

Multumesc

17 Răspunsuri 17

Razvan
#StarMember

Salut! După cum ai postat, in blocul tău este infrastructură pe fix la orange, fie de la fostul OROC fie de la compania mamă. In funcție de la ce infrastructură este semnalul, vei avea o grilă de tv ușor diferită și ping diferit. Dacă tot ei de la orange, incheie un contract pe pachet Love și beneficiezi și de un bonus de loialitate pentru fiecare an petrecut în rețea, însă pentru mai multe detalii întreabă agentul, dacă mai este valabilă oferta. 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Blue12
Senior

Eu as incheia un contract, iar daca serviciile nu se pot instala, depui ulterior o cerere de reziliere (de aici: www.orange.ro/contact in partea de jos a paginii, unde apare sectiunea "trimite-ne un mesaj". Poti si sa suni la 300, dar ce e scris, scris ramane). Grila e cea pe care o gasesti pe site.

Vio73
#StarMember

Dacă nu se instalează serviciile, nu ai nicio problemă. Mai știu pe cineva care a făcut contract și avea ADSL in bloc, iar contractul nu a intrat în vigoare.

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.