anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

internet fibra

bertyb3r
Vizitator

va salut

am achiziționat de ceva timp pachetul fibra 2300 de la Orange

am facut un test, cu PC-u cablu cat 6, 3 metri 2200mbps, foarte bun, foarte frumos, prin pereți am cablu cat 5e, până în 50 metri, la mai multe camere, la 2 din ele, viteza internetului nu trece peste 100mbps full duplex, am facut test la cablu, cu un tester si firele nu sunt întrerupte, înainte mergea, cu ce era de la cealaltă firma

ce este de făcut?

mulțumesc

5 Răspunsuri 5

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Asigurate că mufarea sa făcut corect și nu prezintă defecte (de asemenea daca ordinea culorilor firelor a fost respectată).

Cablu cat 5e ar trebui sa ducă până la 1Gbps.

Eu am folosit splitere pentru cablu și de obicei incep verificarea la primul spliter (test viteza/verificare cablu).

b

voi verifica si revin 

mulțumesc

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă funcționează cu acel cablu mai scurt, e clar că e din cablu. Verifică tot ce se poate verifica la el, să nu îți scape ceva. 

Baftă!

Razvan
#StarMember

Salutare! Remufează cablul la ambele capete și testează viteza. Apropo, cablul introdus prin pereți a fost izolat separat prin copex individual sau la pachet cu fire electrice că este posibil să fie bruiat. 

te salut

cablu cat5e din pereți este prin copex separat, dar pe langa firele de curent, care la rândul lor au copex

cablurile au fost trase prin pereți acum 18 ani, nu au fost îngădurite, iar cel cat este si ecranat