anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Happy night "fura" din resurse?

margarint
Începător
ce parere aveti despre happy night,vi se FURA din resurse?
,,firma straina dar cu hoti romani. sa vad ce spune firma mama cu privire la acest lucru, exemplu " 29-04 0ra 0,08 -175542 . 29 - ora 1,33- 174651". happy night?
5 Răspunsuri 5

mihai_13
Maestru
este un topic in care se prezinta ce si cum , sper ca ai respectat toate "instructiunile de folosire" ...poate te ajuta. https://comunitate.orange.ro/questions/1985328-optiunea-happy-night

Vio73
#StarMember
Ai întrerupt conexiunea la terminarea sesiunii de Happy Night ? E valabil și la început! Altfel se consumă din resursele incluse. https://www.orange.ro/help/arhiva/internet/cum-pot-afla-detalii-despre-happy-night-80633 Eu nu am avut niciodată probleme și am acest tip de serviciu de peste 7 ani.

TheSpecialist
Maestru
Nici eu nu am avut aceasta problema, niciodată. Și de multe ori așteptam ora 0:00 când voiam sa fac trafic greu, dar într-adevăr de fiecare data începeam o sesiune noua. Pana acum de 3 ani de zile, nu am simțit ca fura nimeni la cantar.

Vio73
#StarMember
Consumul de date nu se actualizează instantaneu și nu poți să-ți dai seama exact cum stă treaba. Îl vezi la câteva ore (poate o jumătate de zi).

DanielaH
Moderator
@margarint, s-a reactualizat consumul de date? Revino, te rog, și spune-ne dacă s-a clarificat situația cu opțiunea Happy Night. Te așteptăm cu detalii. Mulțumim!