anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Din 5 martie nu beneficiez de serviciul de internet fix (Bucureștii Noi)

GigiNedeloaia
Începător

A mai pățit-o cineva cu serviciul de internet fix? De pe data de 5 martie nu beneficiez de acesta.

Din păcate Orenge  România  nu se ridica la nivelul  pe care îl promovează, de 12 zile nu sunt capabili sa repare nefunctionalitatea internetului  fix la care avem contract. Îmi recomanda sa fac hospot cu telefonul.

5 Răspunsuri 5

Razvan
#StarMember

Salut! Poți indica locația unde întâmpini problema? Rețeaua este pe cupru sau prin fibră optică, deoarece costurile de punere în funcțiune/reparare sunt mai mari pe adsl vs fibră optică?

Bucureștii Noi, dar ce importanta  are ,au transferat fibra prin subteran și nu sunt capabili sa conecteze un OD în sistem.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Din păcate, se mai întâmplă și lucruri de genul acesta. Probabil este ceva grav, dacă nu reușesc să rezolve de atâta timp. Părerea mea este că poți să ceri Ceva reduceri, iar între timp, trebuie să folosești altceva, ce ai la îndemână. Eu am un router mobil și un prepay, pe care le folosesc ocazional, la nevoie.

În cazul tău, trebuie să ceri reduceri și să le ceri urgentarea rezolvării problemei!

Sper să se rezolve cât mai curând! Baftă!

În fiecare  zi fac apel la dumnealor,dar nu mai au echipe pentru teren au externalizat serviciul către colaboratori.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Din păcate, asta este o problemă mare.