anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Deranjament de Infrastructura in localitatea Tecucelu Sec, jud Galati

ClientNemultumi
Începător
Serviciile de internet fix si telefonie fixa sunt intrerupte din data de 02 August in localitatea Tecucelu Sec, jud Galati. Astazi e 25 Aug si nu s-a schimbat nimic. Intreruperile se intampla mult prea frecvent. In periodele precedente a durat mai putin ca defectiunea sa fie rezolvata. A trecut aproproape o luna...CAT DUREAZA SA REPARE ACEASTA DEFECTIUNE?
4 Răspunsuri 4

BlackWolf
Senior certificat
Din ce am văzut sunt deranjamente și întreruperi în multe zone din țară și Orange spune că lucrările vor dura până pe 27 august iar după, totul va reveni la normal

Vio73
#StarMember
Salutare! Ați luat legătura cu cei de la Orange? Ei ce zic? La mine, în rural, nu a durat niciodată mai mult de o jumătate de oră să repare rețeaua. La oraș, nici atât n-a durat! Luați legătura cu ei prin Chat Djingo, la 300 sau chiar prin secțiunea Contact și insistați să rezolve, pentru că durează nepermis de mult. Baftă!

Anonim
Neaplicabil
Solutia este sa te muti la Digi.

Vio73
#StarMember
Și ăia sunt tot așa în rural. Pe la mine sunt foarte, foarte lenți și au o aparatură de toată jena. Plus că în rural, pe infrastructura fixă, sunt și mai scumpi! Și nu numai în rural. Sper să se rezolve cât mai repede problema.