anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Delegare reverse DNS / delegare reverse zone

Daniel_Octavian
Începător
Care este procedura pentru a obtine delegare DNS reverse (sau delegare reverse zone) de la Orange, pentru un IP fix ? Cu ce serviciu, sau pachet, si in ce conditii poate fi accesata?
Aceasta optiune imi este necesara pentru crearea unui server de mail.
Detaliat, aceasta delegare de reverse zone, sau delegare de DNS reverse, presupune atribuirea/specificarea de catre Orange a numelui DNS-ului clientului acelui IP pentru acel IP vandut, astfel incat la cautarea (reverse lookup) dupa IP-ul vandut, sa apara ca rezultat numele DNS-ului clientului (ns1.exemplu.ro) si nu numele DNS-ului Orange (orangero.net).
5 Răspunsuri 5

Anonim
Neaplicabil
Din cate stiu nu se ofera aceasta posibilitate la netul pentru persoane fizice.

Daniel_Octavian
Începător
Intrebarea este: ? Cu ce serviciu/pachet si in ce conditii poate fi accesata delegare DNS reverse (PTR record pentru IP)?

Salut, Orange iti poate oferi IP fix daca ai abonament prin fibra.

Daniel_Octavian
Începător
Am deja abonament prin fibra optica si IP static. Asa cum m-am exprimat in intrebare, am nevoie de delegare DNS reverse pentru acel IP static. Intrebarea este: cu ce pachet de servicii pot obtine IP static cu DELEGARE DNS REVRESE (ca sa pot defini eu apoi PTR records / reverse lookup, pentru acel IP static). Daca este necesar pot achizitiona si servicii VPS de la Orange, in functie de pret bineinteles, asta ar insemna ca pe langa Fibra + IP static + DNS reverse sa nu mai am prea multe alte servicii complementare la pachet, pentru a ramane pretul competitiv.

AndreiSSS
Junior entuziast

Salut, nu se ofera nici PF si nici Juridic, decat daca inchiriezi gen linie dedicata/transport ... servicii in general peste 300 coco ... I-ati un VPS/VDS si ai rezolvat problema (5 coco) ..