la 28-01-2025 11:44 AM
Am vorbit cu cei de la Orange pentru ca mi-a cazut internetul fix numai sa aflu ca ei defapt inchid reteaua pe cupru pe cablu in orasul Brasov in zona in care locuiesc si se muta catre routere cu cartela 4G. De ce nu am primit niciun semn de la ei cu privire la asta?
Pana la urma mi-a facut decizia sa ma mut la Digi mai usoara. Daca Orange nu ar fi facut asta as fi ramas client atata timp cat functioneaza serviciile bine.
la 28-01-2025 11:55 AM
Salut,
Probabil nu mai renteaza costurile necesare mentenanței acestei infrastructuri pe cupru.
Posibil și numărul abonaților sa fie foarte mic și să nu renteze investiția de trecere pe fibra a zonei respective in momentul de fata
la 28-01-2025 12:45 PM
Salutare!
Schimbarile de tehnologie sunt, in general, notificate prin mail, posta sau factura (stiu, nu prea se uita nimeni in facturi decat la sumele de plata...). Vezi daca ai primit o astfel de notificare.
la 28-01-2025 12:56 PM
Nu am primit nimic. Daca primeam ceva nu mai postam aici.
la 28-01-2025 01:28 PM
Au fost destui care s-au plâns ca nu au primit notificări, dar nici la facturi nu se uitau și de asta ziceam de notificări primite electronic sau la facturi.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor