anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum se activeaza optiunea happy night?

MCOke
Junior
Ce este si cum pot activa optiunea "happy night"?
Trebuie sa fac ceva "mai special" sau pur si simplu se activeaza automat dupa ora 00:00 si se dezactiveaza la 7:00?
Mai am mai putin de 1gb ramas din cei 80gb disponibili... luna asta i-am mancat ca pe paine cu dulceata 🙂
Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Pentru activarea optiunii Happy Night trebuie sa apelezi gratuit 408 - Serviciul de Date Orange

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Miha_Z
#StarMember
Pentru activarea optiunii Happy Night trebuie sa apelezi gratuit 408 - Serviciul de Date Orange

Jay
Campion certificat
Vezi daca nu te ajuta discutiile din topicul acesta.. https://comunitate.orange.ro/questions/1985328-optiunea-happy-night

Miha_Z
#StarMember
Ca sa fii sigur ca nu ramai fara date te deconectezi inainte de 00:00 si te conectezi ulterior dupa ora 00:01 si apoi inchei sesiunea pana in ora 07:00.

tomaciprian
Cunoscător
Subscriu ce spune colega @Miha Z aceasta optiune de Happy Night nu prea se activeaza ea singura dupa ora 00:00 ci cam trebuie s-o activezi tu, sa spunem asa, prin scoaterea router-ului din priza inaintea orei 00:00,iar apoi realimentarea lui dupa ora respectiva si tot asa de dimineata, nu este obligatoriu sa te trezesti pana in ora 07:00 ca sa faci aceasta optiune ci doar sa nu se mai faca trafic dupa aceasta ora. Daca gresesc cu ceva in aceea ce am zis, doresc sa fiu corectat de catre colegii de comunitate, fiindca nu dispun de un astfel de abonament, Home Net, ci iti spun din ce am citit si mi-a ramas in cap aceasta "regula".

Miha_Z
#StarMember
@tomaciprian nici eu nu am Internet fix de la Orange si eu am scris tot din ce-mi aminteam de la discutiile avute in Comunitate. Informatia cu numarul care trebuie apelat pt activarea optiunii am gasit-o pe site-ul Orange, dar nu stiu daca mai este de actualitate.

Vio73
#StarMember
Salutare! La happy night, ți se dă voie să consumi trafic necontorizat între orele 00.00-07.00, cu condiția să întrerupi sesiunile de internet înainte de ora 00.00 și apoi la terminare, înainte de ora 07.00. Plus că trebuie să mai ai trafic inclus în abonament, că altfel nu poți folosi această opțiune.E foarte utilă pentru cei acre vor să consume trafic mult și nu au somn. Eu am folosit-o de multe ori, pentru că dețin de peste 12 ani un abonament de acest fel. Ai detalii și pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/1985328-optiunea-happy-night Succes!