@romeo amarandei Nu esti un caz izolat, nu esti primul si in mod cert nici ultimul care semnaleaza astfel de probleme pe partea de internet mobil la Orange.
Inclusiv eu am semnalat aceste aspecte aici https://comunitate.orange.ro/questions/2496157-calitate-conexiune-internet-4g-piatra-neamt
Dupa cum vezi, raspunsul companiei numarul 1 a fost acela ca nu sunt semnalate probleme / lucrari de retea in zona si ca vitezele, in cazul meu 1.2 Mbps si 0.97 Mbps ambele pe download, sunt perfect normale pe o conexiune 4G. Asta dupa ce compania numarul era in stare sa ma puna sa-mi cumpar un telefon de 1000+ euro, sa ma urce pe un releu si eventual sa tin si o antena in brate in momentul in care sa efectuez un test de viteza.
Cine te poate lamuri in aceasta privinta? Cel mai probabil o plangere catre ANCOM poate sa aduca putina lumina, pentru ca multinationalel de la noi se cred un fel de Stat in Stat, iar pe noi, consumatorii ne cred un fel de sclavi pe plantatie, sclavi care avem doar obligatii nu si drepturi.
Obligatia de cotiza lunar, obigatia de a lasa capul plecat, obligatia de a inghiti toate mizeriile lor.