anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Bridge Internet Fix Fibra

Anonim
Neaplicabil
Se poate folosi deviceul de la Orange Huawei HG8247H in modul bridge pentru a folosi pentru rutare un alt device mai capabil pe 5Ghz? (nu ma refer sa il folosesc ca AP)
1 Soluţie acceptată‚

eda2k
Cunoscător
Salut, Din câte știu, se poate trece în modul Bridge ONT-ul de la Orange, dar doar de către Orange. Sună la relații clienți - 300, și întreabă. Din câte știu, FO este în parteneriat cu telekom-ul, deci aceeași infrastructură, diferă doar ONT-ul ... Succes !

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

oli
Începător
Salut, Stie cineva daca ONT-ul HG8147X6 se poate pune in modul bridge? Multumesc

Salut, oli! Da, se poate activa optiunea bridge pentru ONT-ul HG8147X6, insa pentru acest lucru trebuie sa apelezi la Serviciul Clienti, mai exact la numarul 300 (apelabil de pe numere de telefon mobil din reteaua Orange - gratuit) sau la numarul 0374300300 (de pe numere de telefon din orice retea - tarif normal).

problema lagului delay la internet fibra cand o rezolvati ca merge netul asta rau .nu poți juca un joc cum trebuie din cauza lagului .platim degeaba abonament...hai dorele ca ai trecut de la telekom la Orange forza e cu tine dorele

aea
Junior
Nu suporta, si Orange nu are nici alt echipament sa il inlocuiasca. Singurele care mergeau erau HG8247W5 insa nu le mai au in sctoc, doar sa iti aduca ceva folosit!