anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange si OROC fuzioneaza de la 1 iunie 2024!

Blue12
Senior

 

 Noul tau furnizor de servicii devine Orange Romania SA

In 2021, iti spuneam ”Hello” in universul Orange. De atunci, ai observat o serie de schimbari in identitatea serviciilor si a produselor pe care le folosesti. Aceste modificari au venit ca urmare a achizitiei, de catre Orange Romania SA, a pachetului majoritar de actiuni din divizia de servicii fixe Telekom Romania Communications (in prezent Orange Romania Communications SA). Astfel, doua companii, Orange Romania si Orange Romania Communications, au inceput o calatorie impreuna cu scopul de a deveni alegerea preferata pentru servicii convergente, fix-mobil, in Romania.

 

Acum ne aflam in fata unui nou pas important: pe 1 iunie 2024, Orange Romania S.A. (ORO) si Orange Romania Communications S.A. (OROC) fuzioneaza, urmand ca ORO sa absoarba OROC si, astfel, sa devina o singura companie: Orange Romania S.A.

 

Aceste schimbari juridice aduc modificari minime in utilizarea de zi cu zi a serviciilor Orange, insa reprezinta cadrul legal ce ne va permite sa acceleram o serie de procese complexe prin care ne dorim sa-ti oferim o experienta de top, unitara, in cea mai rapida retea.

 

Vezi aici notificarea adresata clientilor Orange Romania Communications S.A., iar mai jos o detaliere a schimbarilor incepand cu 1 iunie.

 

Astfel, de pe 1 iunie 2024, vei avea un singur furnizor de servicii: Orange Romania SA, cu sediul social in Bucuresti, Cladirea Tandem, strada Matei Millo nr 5, sector 1, cod postal 010144, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J40/10178/1996, EUID: ROONRC. J40/10178/1996, CUI RO 9010105.

 

Calatoria noastra continua si, pentru o perioada, vei observa eticheta ”Orange Romania SA (Orange Romania Communications SA)” in diferite sisteme: My Orange, pe factura etc, deoarece suntem in curs de integrare operationala.

 

In ceea ce priveste prelucrarea datelor tale personale, incepand cu 1 iunie 2024, operatorul datelor va fi ORANGE ROMANIA S.A. (contact responsabil Orange Romania: dpo@orange.ro). Datele tale personale vor continua sa fie prelucrate conform Notei de informare comunicata la momentul incheierii contractului. In ceea ce priveste optiunile tale cu privire la comunicarile comerciale, te rugam sa ai in vedere prevederile Notei de informare actualizate, respectiv Sectiunea 4.4. litera (ix)

  Vrem sa-ti fie usor sa iei legatura cu noi ori de cate ori ai nevoie. Majoritatea datelor de contact Orange cu care ai fost deja obisnuit raman aceleasi, insa vor exista schimbari privind adresele de contact prin e-mail si posta.

 

 Adresele de e-mail sesizari@orange.com si infoclienti@orange.com nu vor mai fi disponibile, iar solicitarile trimise aici nu vor fi tratate. Vei avea la dispozitie adresa de e-mail reclamatii@orange.ro.

 

 Daca vrei sa ne transmiti o solicitare prin posta, inclusiv pentru o eventuala reclamatie, începând cu 1 iunie, noul sediu social si, implicit, noua adresa de corespondenta este: Cladirea Tandem, str. Matei Millo nr. 5, sector 1, Bucuresti, cod postal 010144.

 

De asemenea, ne vei putea contacta in continuare prin aplicatia My Orange (My Account pentru IMM-uri) sau direct pe site, in sectiunea Contact.

 

Vezi datele de contact pentru Orange Romania  

  

Daca faci platile prin transfer bancar, am simplificat lista bancilor. De asemenea, noul cont de Trezorerie, de la 1 iunie, va fi RO02TREZ7005069XXX000711. Restul modalitatilor de plata raman neschimbate.

 

 Contractul si oferta actuale raman valabile si nu se schimba, pana la reinnoirea serviciilor, indiferent de perioada contractuala.

  Cu prietenie,

Echipa Orange Romania Communications

© Orange Romania Communications 2024

Aesta este un email automat si te rugam sa nu raspunzi la el.

 

 

 

9 Răspunsuri 9

Blue12
Senior

Momentul mult asteptat a sosit! Orange si Orange Romania Communications fuzioneaza sub un singur nume, Orange Romania SA. Ma bucur ca am ajuns aici, a fost un proces ceva mai complicat, dar se termina curand. Este un beneficiu pentru toata lumea, pentru angajati, pentru cei care cauta un loc de munca, pentru clienti, pentru viitorii clienti. 

The future is bright, the future is Orange

Bună ziua, dacă am și servicii fixe și servicii mobile de la Orange, o sa am în continuare dot doua coduri de abonat?

Mulțumesc! 

Buna intrebare!

Din moment ce companiile fuzioneaza, normal si firesc este sa existe un singur cod de abonat pentru serviciile detinute, si probabil ca asa va fii

Salut,

Dupa 1 iunie, contractul si oferta actuale raman valabile si nu se schimba. Vei ramane cu doua coduri de abonat (si implicit doua facturi).

Pololică
#StarMember

Vesti bune, doar ca as avea recomandarea ca acei clienti de pe OROC sa arunce un ochi pe documente in urmatoarele doua luni. Teoretic ce a fost mai greu a trecut, dar am avut ceva fuziuni/achizitii in trecut (Kappa-Astral-UPC-Vodafone) si nu toate au fost chiar line (in sensul ca la una s-au mai strecurat mici erori de soft) si, la activarea unei aplicatii, a durat cam jumatate de an pana la rezolvare (activasem UPC Phone si de la urmatoarea factura Pachetul 3Play si se sparsese in 3 servicii individuale si a durat ceva pana au rezolvat pachetul inapoi).

Vio73
#StarMember

Salutare!

În sfârșit, o veste foarte bună, dar dă-ne și un link, ceva!

 

Mulțumesc!

Informatiile le-am primit pe mail

Vio73
#StarMember

A, este clar. Deocamdată nu au apărut public, dar apar sigur în următoarele ore. Mulțumesc!