anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Am plătit factura dar apare ca neachitată

Rares2206nak
Începător

orca-image-670075917.jpeg

Am plătit factura iar după câteva ore primesc o notificare ca am de plată 125 de lei, am sunat la serviciu clienți și îmi spune un operator ca factura este neachitata, ce pot sa fac? 

Voi ați pățit asta?

4 Răspunsuri 4

Jay
Campion certificat

Salut!

Cum ai achitat? Cand ai data de emitere a facturii? Dupa scadenta care se vede, inteleg ca este 2 decembrie, deci abia s-a emis? Notificarea este legata de emiterea facturii?

Eu cred ca poti sta linistita. Depinde si cum ai platit factura, pentru ca dureaza pana se actualizeaza sistemul, adica pana sunt banii repartizati pe contul de client, insa nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji daca banii au plecat spre Orange. 

Si eu achit de multe ori la putin timp dupa ce apare factura in aplicatie, iar mesajul ca s-a emis factura vine dupa 1-2 zile.. pentru ca exista setare sa fiu notificata despre emitere, prin sms si mail, independent de momentul cand fac eu plata.

MihaiC99
Junior entuziast

Buna,

Notificări se pot primi și după achitarea facturii, nu este ceva anormal.

Eu primesc o grămadă, deși folosesc plata in avans.

Important este cum apare soldul în aplicația my Orange.

Daca ai făcut plata prin my Orange soldul se actualizează de obicei imediat (sau în câteva ore).

Daca ai făcut prin alte metode bancare atunci poate dura mai mult (până la 48/72 ore) actualizare soldului.

Vio73
#StarMember & October Problem Solver

Salutare!

Depinde cum ai plătit, pentru că, dacă nu ai plătit prin My Orange, mai durează până se procesează la ei. Te sfătuiesc să păstrezi dovada plății, iar după câteva zile, dacă este tot așa, să le-o trimiți atașată din secțiunea Contact..

Dacă este făcută prin My Orange, mai așteaptă un pic. Dovada plății este emailul primit, când ai făcut plata.

Baftă!

budgetbirdeye
Junior

Situatia este cunoscuta si se va remedia, nu am ETR, dar poti sta linistit. Se aplica mai multor clienti ce au platit prin MyOrange.