anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trantitul telefonului in nas

Florin2323
Începător
Mi-ati gresit adresa de facturare si o operatoare a mintit cand a spus ca imi va retrimite factura cu adresa corecta pe email iar a doua operatoare a zis ca nu si apoi mi-a inchis telefonul. Ce e cu tratamentul asta?
16 Răspunsuri 16

Vio73
#StarMember
@Florin, fără nervi și stres, factura o găsești în My Orange, iar de la setări, poți modifica chiar tu datele respective, pentru viitor! Oricum, de această dată nu prea ți se mai poate face mare lucru, dar așa cum ți-am spus o găsești în My Orange sau la *100# , secțiunea facturi, pe telefon, etc. Baftă!
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember
Un astfel de contract, daca este pe persoana juridică, cum îi inregistrezi facturile pentru a-l putea onora? După codul de client al Orange, care-i un număr cu semnificație doar pentru Orange? Din "mai Orange" descarci doar arhiva cu facturi care nu corespund realității!!!! Deci despre ce vorbim aici????? Pe Orange îl doare doar să-i fie achitată suma de plată, nu-l doare cine anume o achită. Și nu dă doi cenți pe client atât timp cât își achită facturile, chiar și după 20 de ani vechime. Asertivitate ZERO Empatie ZERO Flexibilitate ZERO Rețeaua numărul 1 este deasupra regulilor de ETICĂ și CONDUITĂ FISCALĂ.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!