anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Probleme la factură Orange Love!

geanimorandi1
Junior entuziast
Am şi eu o problemă...mi-am achizitionat noul abonament Orange Love (Home 500 şi TV Explore), înainte avand TV Global şi Home 1000 (îmi expiră astazi abonamentul precedent)...şi m-am trezit că factura mea este de 364 lei!!! De ce?
Nu m-a sunat nimeni pentru a le înmâna wi-fi-ul şi cardul acela. Ce fac?
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Eu știu că nu se percepe taxă de instalare. Eu la RDS am plătit, dar la Orange, nu.

Vizualizare soluţie în postul original

29 Răspunsuri 29

delfinas
#StarMember
Ce scrie pe factura, ce cuprinde toata suma? Acolo ar trebui sa fie lista cu fiecare lucru pe care il platesti.
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

geanimorandi1
Junior entuziast
Pachet Orange Love: total 209 lei Optiune HBO : 11 + 12 lei total: 233 lei Diverse: taxă instalare servicii fixe: 248 lei chirie echipament HD (nu am niciun echipament de acest gen!) : 5 + 12 lei taxă instalare TV : 124 lei chirie router: 14 + 33 lei total 438 lei!!! reduceri: Pachet Orange Love : -103 lei, chirie echip. HD : -17 lei, chirie router, optiune HBO, taxa instalare, Home TV Explore, Home 500, total: -365 lei Total fara TVA : 306 lei Tva 19% : 58 lei total: 364 lei!!!

delfinas
#StarMember
A ramas sa platesti Pachet Orange Love: total 209 lei+tva=364 lei, care cred ca e, de fapt, Pachet Healthy Home, in valoare de 77 de euro. Toate celelate apar gratis, sunt pe minus. Despre pachetul Healthy Home s-a discutat aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2722313-orange-love-pachet-healthy-home Acest Pachet Healthy Home include: - Aspirator Mi Robot Vacuum Mop Cleaner, Purificator de aer Mi Air 3C și cântar inteligent MI Body Composition 2 - Automatizarea locuinței - Conectivitate Wi-Fi si Bluetooth - Aplicație Xiaomi Home și Mi Fit disponibilă pe iOS și Android
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

geanimorandi1
Junior entuziast
Dar eu nu am primit nimic de acest gen...eu am vrut doar un pachet Orange Love de 30-40 luna, de unde asta? Şi acest pachet Healthy îl platesc în fiecare luna sau cum? Am citit ceea ce mi-ai dat prin acel link însă, din păcate, nu am înţeles mai nimic. Oricum...am trimis un mesaj celor de la Orange pentru a mă lămuri exact despre ce este vorba.

geanimorandi1
Junior entuziast
Unde mai punem că eu am abia 2 ani de vechime...

delfinas
#StarMember
Cum si cand a avut loc discutia de schimbare a abonamentului/pachetului? Ce ti s-a zis ca implica aceasta schimbare? Ce scrie in contract?

Vio73
#StarMember
Salutare! Trebuie făcută o sesizare la serviciul.clienti@orange.ro sau din My Orange, secțiunea Contact/Contactează-ne în care să le explici despre ce este vorba, pentru că sigur este vreo greșeală. Succes!

delfinas
#StarMember
Ai rezolvat ceva, @geanimorandi1? Ai reusit sa vorbesti cu cineva de la Orange? Daca ai incheiat contractul online si consideri ca nu e ce ai acceptat/semnat sau ti-ai dorit, poti renunta in 14 zile.

geanimorandi1
Junior entuziast
Am trimis un mesaj la sectiunea Contact, rămâne să aştept... Referitor la oferta, noul abonament, i-am sunat şi le-am zis că aş dori sa fac noul contract cu aceasta oferta Orange Love, desi ştiam că mai am doar o luna din abonamentul vechi...Toate bune şi frumoase, până m-am trezit cu această ...plăţinţică care, sper, sa nu fie şi cea reală. Mi-a şi zis că voi plăti 4 euro pe lună!!! timp de 1 an, apoi 8 euro in al doilea an...păi ce este acum dacă nu fraudă pe faţă!!!

geanimorandi1
Junior entuziast
sau mai puţin, gen, 2 euro pe lună- 1 an, apoi 4 euro pe lună în al doilea an...ceva de genul, cred.

delfinas
#StarMember
Probabil consultantul a inteles ca vrei tot pachetul Orange Love. Sa vedem ce raspuns primesti...

geanimorandi1
Junior entuziast
Atunci, rămâne să aştept... Cum să înţeleagă că doresc tot Pachetul Orange Love... când contractul primit arata clar 3 euro, respectiv 7 euro?

delfinas
#StarMember
Tot nu ai primit vreun raspuns?

geanimorandi1
Junior entuziast
Nimic...încă.