anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata factura din aplicatia BT

DanielaRa
Junior

Buna! Am urmatoarea situatie. Am platit ultima factura a matusii mele din aplicatia BT. Factura era de 0.57 lei. Am vrut sa o platesc ca sa nu se adune penalitati in timp si am vrut sa scap de o grija. Dupa ce am scanat codul de pe factura am vazut ca mi s-a retras o suma de 30000 de lei din cont. Cum pot sa imi recuperez banii? Ce pot face in situatia aceasta?

27 Răspunsuri 27

delfinas
#StarMember

Eu nu am cont la BT, dar unde am, la tranzactiile online, mi se cere confirmarea platii.

Cumva se va rezolva situatia, pt ca e o suma imensa retrasa pt una infima, doar ca azi a fost o zi libera si probabil nu s-a lucrat in centrala BT sau erau f putini consultanti.

Pe viitor, recomand plata prin contul My Orange, nu din aplicatia bancii.

@delfinas: Situația s-a clarificat: basme de 1 mai. Faptele când sunt de prezentat... nu se mai prezintă, și oricum nu suntem toți creduli. 1. Nu ai limită atât de mare la plăți online; 2. Nu e ”miliardar” să stea pe cont curent cu atâta sumă nefolosită; 3. Libertatea la pescuit.... e garantată, adică a fost o încercare... nereușită. 

Da, corect, Flo, si suma pe tranzactie e prea mare.

FLo1
#StarMember

@DanielaRa: Încă o mențiune, pe lângă cea că plata nu s-a putut realiza: între ”SCAN” și ”Plată” e o cale luuuungă, mult mai lungă de un ... click. Excluzând faptul că nu puteai plăti online acea sumă, mai ales prin BTPay 🤣🤣🤣 Aproape credeam dacă ziceai BT24, dar nu BTPay. Totul până la niște limite imposibil de.... depășit. Noapte bună.

mihai_13
Maestru

"Factura era de 0.57 lei" oare ce fel de abonament este asta - sau rest de plata ...sau !  de obicei pentru tranzactii online ce cere  o parola statica si confirmare cod sms si de fiecare data apare suma pe care o platesti (asta daca ai activata plata 3d/2d) - (sau ce stiu eu)  - si nu este 1 aprilie totusi ...

DanielaRa
Junior

Din pacate doar cu ajutorul celor de la ANPC s-a rezolvat situatia. Am primit banii inapoi in cont. Multumesc celor de la ANPC. In sfarsit o institutie care isi face datoria in tara aceasta. Cat despre voi, Orange sunteti hoti pe fata. Dar nu o sa ma opresc aici pt hotia ce ati vrut sa mi-o faceti. La munca nu la hotie...

@DanielaRa ne poți da mai multe detalii despre cum au rezolvat cei de la ANPC situația ta? Cum i-ai contactat, ce au făcut mai exact, ce a trebuit sa faci tu?

Situația ta ii poate ajuta si pe alții si as vrea sa știu cum a decurs aceasta rezolvare. 

Eu cand am făcut o solicitare la ANPC a durat cel puțin 30 de zile.

Da, sigur. Am trimis un email aseara,iar azi am facut o sesizare online si i-am sunat. Era vorba de o suma foarte mare de banii si nu mi-am permis sa astept 30 zile. Intr-adevar in sesizarea facut imi arata ca trebuie sa astept 30 de zile. Bine ca s-a rezolvat mai repede. Era prea de tot sa astep 30 de zile. Va multumesc pentru injurii. Va doresc sa fiti si voi in situatia mea sa vedeteti cum este ca sa nu ma mai invidiati asa de mult.

sesizareANPC.JPG

Mda, nimic nou. Doar simpla înregistrare de astăzi, așa cum menționai de ieri încă. Însă este ”decât” o confirmare a sesizării, nicidecum rezolvarea și conformarea de către Orange, la ceea ce s-ar zice că soliciți.  

Merci de informații @DanielaRa! Cum au rezolvat ei aceasta situație? Ce au făcut mai exact ca sa iți primești banii înapoi? I-ai sunat si ce ai vorbit cu ei?

Ăla e doar un răspuns automat, nu arată că cei de la ANPC ar fi rezolvat ceva in cazul tau. Nici nu aveau când. Gândește-te, numai, cate sesizări a primit ANPC in weekendul acesta prelungit!

Nu asta trebuia să ne arăți, ca să dovedești că povestea ta e reală, ci unde îți apărea că ți s-ar fi retras 30000 de lei pt 57 de bani.

Dacă e reală povestea ta, s a rezolvat datorită sistemului Orange, care a sesizat o plată imensă pt ceva infim.

@DanielaRa: Având în vedere că ieri (1 mai 2023) nici măcar dovada clarificării situației cu Orange nu o aveai, iar astăzi la ora 10 AM deja aveai rezoluția pozitivă și conformarea (NU confirmarea)  de la Orange la solicitarea ANPC, pot spune atât: fake, un scenariu propriu, dar care nu ține. O zi bună!

Buni ăștia de la ANPC, lucrează și în zilele libere... 😄

Serios vorbind, Daniela, tu doar ai venit cu niste acuzații și o poveste neverosimilă, fără nici o dovadă reală.