anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Plata automata prin banca a facturii

OR1
Vizitator

Am primit un msj de la Orange prin care mi se comunica ca a fost dezactivat plata automata prin banca si mi se comunica un nou cont. Banca mi-a spus ca cel vechi este activ. Ce trebuie sa fac: sa-l anulez pe cel vechi si sa l folosesc pe cel nou? Si vreau sa stiu daca acel msjs este chiar de la Orange. 

3 Răspunsuri 3

delfinas
#StarMember

OR1, bun venit in Comunitate!!!

Mesajul a fost prin SMS? L-ai primit de la numarul de la care primesti in mod curent mesaje de la Orange? Poti pune un printscreen?

Buna! Da, l-am primit de la acelasi numar unde primesc lunar informatii de la Orange. Regret, nu stiu sa fac printscreen. Sunt in varsta si nu ma descurc cu toate instrumentele tehnologiei. Dar. cineva trebuie sa stie daca s-au trimis aceste mesaje de catre Orange. Pe scurt sunt informata, citez,  ca " in urma unificarii sistemelor informatice, Serviciul Plata automata a facturii a fost dezactivat, din cauza modificarii contului de facturare si al celui bancar in care se face plata. Te rugam sa reactivezi acest serviciu, adresandu te bancii. Noul tau cont de facturare Orange este....." ( Nu stiu daca trebuie sa l scriu.)  Am fost la banca si mi s-a spus ca vechiul cont este activ. In situatia asta, nu stiu ce sa fac. Am nevoie de un sfat autorizat. A  intalnit  la banca o alta persoana care primise acelasi mesaj. Astept, daca e posibil un raspuns.

Eu zic sa verificați ultima pagina din cea mai recentă factură, acolo ar trebui sa scrie noile conturi, pt că, unindu-se, plățile pt fostul OROC se vor face in conturile ORO. Puteți întreba și pe chatul My Orange sau la un magazin Orange.