anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

smartwatch eSIM Yoxo (Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE)

DanelD
Junior

Bună ziua,

Am un smartwatch Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (WH11013) și am primit codul QR pentru eSIM prin Yoxo. Totuși, în meniul Conectivitate mobilă pe ceas nu îmi apare nicio opțiune de eSIM („Adaugă eSIM”)

Puteți, vă rog, să îmi confirmați dacă acest model este compatibil cu eSIM Orange/Yoxo în România și, dacă da, cum pot activa manual profilul eSIM, deoarece nu apar opțiunile în interfața Wear OS?

Vă mulțumesc!

Cu respect,
Mihai

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Uite ce mi-a răspuns yoxo heper:

,,Compatibilitate Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (WH11013) cu YOXO și eSIM

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (WH11013) este un smartwatch cu suport pentru eSIM. Totuși, pentru a utiliza eSIM-ul YOXO pe un smartwatch, este necesar serviciul Number Share, care nu este disponibil la YOXO în acest moment.

• eSIM-ul YOXO nu poate fi instalat pe smartwatch-uri compatibile cu această tehnologie (inclusiv Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE).
  • Serviciul Number Share, necesar pentru funcționarea eSIM pe smartwatch, nu este oferit de YOXO.
  • Poți folosi YOXO pe smartphone-uri și tablete compatibile cu eSIM sau SIM fizic."

Vio73_0-1757045374796.jpeg

Baftă!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

Vio73
#StarMember

Salutare!

Uite ce mi-a răspuns yoxo heper:

,,Compatibilitate Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (WH11013) cu YOXO și eSIM

Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE (WH11013) este un smartwatch cu suport pentru eSIM. Totuși, pentru a utiliza eSIM-ul YOXO pe un smartwatch, este necesar serviciul Number Share, care nu este disponibil la YOXO în acest moment.

• eSIM-ul YOXO nu poate fi instalat pe smartwatch-uri compatibile cu această tehnologie (inclusiv Mobvoi TicWatch Pro 3 Ultra LTE).
  • Serviciul Number Share, necesar pentru funcționarea eSIM pe smartwatch, nu este oferit de YOXO.
  • Poți folosi YOXO pe smartphone-uri și tablete compatibile cu eSIM sau SIM fizic."

Vio73_0-1757045374796.jpeg

Baftă!

Dar daca am abonament normal la Orange ? Cu acelasi smartwatch pot folosi eSIM ?