anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nu mai am semnal pe eSIM

Cobra
Începător

Bună ziua, am un eSIM pe iPhone, aseară mergea fără probleme iar azi nu mai am semnal pe eSIM îmi arată “ nici un seviciu” am încercat mod avion, reînregistrare rețea etc etc apoi am încercat să îl mut dintr-un iphone în altul inclusiv în android și îmi apare “ SIMUL DV ESTE INCOMPATIBIL acest nr nu poate fi transferat deoarece contul dvs nu este eligibil “! A pățit cineva așa ceva? Mulțumesc 

6 Răspunsuri 6

Pololică
#StarMember

Salutare! 

Momentan, transferul de eSim de pe un telefon pe altul se face doar prin intermediul operatorului (nu se poate transfera de genul "copy-paste" de pe un telefon pe altul). 

Alte rețele se vad în telefon? Alte telefoane cu cartele Orange primesc semnal? 

Ba da a mers. Luni am reserat un iPhone 14 Pro Max și am dat adăugare eSIM la 15 pro max , mi-a venit un cod și a mers perfect , asta până aseară, de aseară nu mai am semnal la eSIM 

Am crezut că te referi la asta: 

Totuși, alții au semnal de la Orange? 

Vio73
#StarMember

Salutare!

Verifică să nu fie probleme cu rețeaua, în primul rând!

Dacă nu sunt probleme tehnice în zona ta, ia legătura cu un consultant din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contract și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator.

Cel mai probabil vei primi mâine răspuns!

Baftă!

Ms frumos, am încercat de pe la amiază s-a vb cu un consultant Orange și nu am reușit, o s-a mai încerc Ms încă odată !

Muchalucha
Cunoscător

In Romania providerii de servicii de telefonie si date mobile nu accepta transferul unui esim de pe un telefon pe altul. 

Mergi la un magazin Orange si cere esim. Cred ca va trebui sa scanezi un nou cod al unui nou esim. Trebuia sa iti generezi din contul My Orange un esim. 

Uneori iPhone da rateuri si se arde modemul gsm asa ca trebuie schimbata placa de baza cu totul ca nu mai ai semnal. Sper sa nu fie asta ci faptul ca ai trensferat acelasi esim de pe telefon vechi pe cel nou si in Romania nu se poate.

https://support.apple.com/ro-ro/101569 

 Bate in google “iphone esim” apoi in pagina gasesti link cu operatorii si cum ofera esim.