anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apple watch family share 2026!?

Ferrelluk
Începător

Bună ziua! 
a reușit cineva în 2026 să activeze un Apple Watch cellular în family share cu number share?

îmi dă eroarea : operatorul orange și contul de orange din acest telefon nu poate oferii number share. În magazin nu au știut ce să facă, dar m au pus să fac abonament degeaba ! La telefon nu mă ajută cu nimic, m au trimis tot în magazin. În magazin nu știe să îmi activeze number share, au zis ca din aplicație! În aplicație nu merge... dar m au făcut să fac abonament deși le-am zis pentru ce am nevoie! Care sunt soluțiile pentru family share pentru a activa esim pe ceasul copilului? 
multumesc 

21 Răspunsuri 21

Ceva aici nu se bate....

Tu spui undeva mai sus „Toate bune până am ajuns la pasul unde ar fi trebuit să conectez contul orange. Acolo întâmpin această eroare”

După care zici „Și nu am reușit să fac setările nici după ... aceeași eroare a fost”

Ca sa funcționeze trebuie sa resetezi ceasul la setările in fabrica după care sa începi împerecherea cu telefonul pe care simul (pentru care vrei sa faci Number Share) este instalat.

Sa urmezi întrutotul pașii ce ii indica apple aici https://support.apple.com/ro-ro/109036

Iar la pasul 7 sa alegi sa nu configurezi un număr de telefon atunci.

După ce ai parcurs toți pașii si ceasul este activat, din aplicația Watch vei putea activa Number Share

Am încercat prin 2 modalități. Pasul unul direct când sincronizez ceasul , cum vezi și poza cu eroare dar am încercat și cu: configurează cellular mai târziu, am mers pe varianta wifi, am sincronizat tel, totul ok și am încercat din app Watch , după ce am configurat tel. Dar nici așa nu a mers. 

Dar nu văd unde scrie ca nu accepta! 

MihaiC99
Campion certificat

Din răspunsul ta imi dau semna ca nu ai citit ce scrie Apple aici https://support.apple.com/ro-ro/109036

Screen Shot 2026-02-25 at 04.30.08.556 PM.png

DanielaH
Moderator

@Ferrelluk, s-a rezolvat situația? Ai reușit să activezi Number Share?

Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

A rezolvat cineva cumva? Intampin aceeasi problema