anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Apple Watch cu 5g fara smarthpone , cu optiunea Family Setup (Family Share?) activata, in Romania

AS23
Vizitator

Doresc sa il pot monitoriza de la distanta pe tatal meu, care sufera de boli neuropsihice si vreau sa pot sa ma sigur ca: 

- pot sa vad, de pe iphone-ul meu, unde se afla, in orice moment, daca poarta Apple Watch
- pot sa verific daca a iesit sa se plimbe / faca un anumit număr de pasi / km mersi pe zi, sa nu fie sedentar
- ideal alertă la mine daca a cazut (fall detection / alert)

Am urmatoarele restrictii : 

- nu vreau sa depinda de a avea un smartphone el, vreau sa ramana cu telefonul lui obișnuit
- vreau sa pot sa conectez Apple Watch-ul lui la smarthpne-ul meu, sa imi vina mie toate datele, inclusiv locatia lui, eu fiind in alta tara
- vreau sa nu depinda de a avea wifi, sa fie prin 5g/gsm direct din smatwatch

Care este setupul pe care il pot folosi , ce imi recomandati ? Se poate in Romania ?

1 Răspuns 1

Radutuby
#StarMember

Salutare,

Ceea ce vrei tu se poate face cu un Apple Watch Cellular configurat prin Family Setup, astfel încât tu să-l monitorizezi de pe iPhone-ul tău (locație, pași, căderi), fără ca el să aibă neapărat iPhone.

O să ai nevoie totuși de un iPhone pentru configurarea inițială, dar funcțiile sunt mai limitate decât dacă ar avea propriul iPhone.

Trebuie luat în considerare că Apple Watch nu cred că oferă tracking perfect ca un GPS dedicat, de exemplu.

Aa, și era să uit: ai nevoie să activezi number share.

https://www.orange.ro/servicii/apple-watch-cellular/

“Behind every connection, light moves in silence.”