anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] pregatire esuata number share Galaxy Watch 3

ClaudiuT
Începător
Am achizitionat acum 3 zile un Galaxy Watch 3 dintr-un Orange Shop scopul fiind sa nu mai plec cu telefonul la sport/pana la magazin etc. Le-am explicat ce vreau sa fac celor din magazin si acestia mi-au spus ca ai nevoie de o line de telefon pentru internet apeluri etc (eu aveam deja o line de telefon cu ei, nu au mentionat nimic de number share). Am zis ..ok bun imi mai deschid o linie. Am terminat procesul am semnat si am ajust acasa sa configurez ceasul si in aplicatia galaxy wearable cand incerc sa imi setez "mobile plan" imi da ca optiune Number Share cu numarul meu deja existent. Atunci am aflat si eu de existenta acestui serviciu si am zis ..ok fac number share si renunt la noul numar. Problema este ca number share nu merge ..eroare fiind "pregatire esuata" dupa logarea in portal si acceptarea termenilor si conditiilor. Am incercat si in call center and incercat si in magazin..nimeni nu stie nimic unii ma trimit la ceilalti.
Are cineva vreo idee ...ce nu merge? :))
11 Răspunsuri 11

ClaudiuT
Începător
De mentionat ca telefonul meu este un Galaxy Note 10+ deci ar trebui sa fie compatibil

Salut, ClaudiuT! Te rugam sa ne atasezi o captura de ecran cu eroarea care iti apare. Vom verifica cu colegii noștri și vom reveni cînd vom primi un răspuns.

ClaudiuT
Începător
Atasat este eroarea

Adrian_15
Junior
Salut, Claudiu! Ai rezolvat problema ? Am si eu aceeasi situatie pe un iPhone, incerc sa activez si mereu imi apare ''pregatire esuata''.......si nimeni nu imi ofera o solutie....

ClaudiuT
Începător
Salut @Adrian_15. Din pacate nu, am fost intr-un orange shop de dimineata si mi-au spus ca ar putea sa fie o problema de retea desi ei au resuti sa mai activeze zilele trecute un watch exact ca al meu si ..evident m-au trimis sa vorbesc iar pe chat. Am sa intru cam intr-o ora din nou pe chat si nu ma las pana nu mi se da un raspuns clar. Chiar dureaza de 5 zile deja.

Adrian_15
Junior
Mda, si pe mine m-au trimis la shop dar acolo nu am gasit rezolvare....

Adrian_15
Junior
Ieri am reusit . Seara am incercat inca o data sa activez serviciul si s-a activat, pur si simplu.... Succes si tie !

ClaudiuT
Începător
Multumesc foarte mult de update. Am incercat si eu acum si pur si simplu a mers. Daca nu scriai nici nu ma gandeam sa mai incerc pana nu ma suna cei de la suport tehnic.

DanielaH
Moderator
Ne bucurăm că s-a rezolvat. Sărbători fericite și vă mai așteptăm în Comunitate!

solarys
Junior
Buna seara, As avea 2 intrebari ptr voi. Cum ati activat number share? sunt in urmatoarea situatie: am un iphone 11 pro max de aproape 2 ani, iar azi am achizitionat un samsung active watch 3 LTE, iar dupa ce face pairing din aplicatie telefonul cu ceasul ma intreaba daca ceasul si telefonul sunt de la acelasi provider, aleg da iar pe urma ma directioneaza catre setting up mobile plan iar pe urma imi spune ca nu am un mobile plan activ pentru smartwatch-ul meu si sa contactez orange ptr asta. Deja am vb la orange pe serviciu platit la 401 vreo 40 de minute si nu s-a rezolvat nimic. Devine frustranta toate tevatura asta. Oare chiar nu s-au gandit astia de la orange ca vor fi clienti care vor imperechea un iphone cu un watch 3? Au facut un video de demo ptr telefoanele android dar eu fiind ios nu ma ajuta cu nimic. Voi dragi useri aveti idee careva ce e de facut?

RafaHelper
#StarMember
@solarys, asa cum am mentionat si in cealalta intrebare Samsung Galaxy Watch indiferent de model NU va fi compatibil cu iPhone. Pentru a funcționa serviciul ales de tine trebuie ori sa schimbi telefonul cu un Samsung ori sa schimbi ceasul cu un Apple Watch. ‏‏‎ ‎ In pagina dedicata Number Share sub fiecare model de ceas sunt trecute si modele de telefoane compatibile cu acel model si serviciul number share. ‏‏‎ ‎ Astfel: - Pentru Samsung Galaxy Watch 3 4G și Active 2 4G găsești aici modelele de telefoane compatibile: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=12&filter=Samsung,Rate - Pentru Apple Watch S3, S5, S6 și SE versiunile Cellular găsești aici modelele de telefoane compatibile: https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane?order=ASC&sort=TopSales&from=0&size=1000&filter=Apple,Rate ‏‏‎ ‎ Daca mai ai si alte întrebări ne găsești aici in comunitate.