anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Number Share pe iPad Pro 2020. Refuzat în 2 locații Orange în aceeași zi.

Iustin_A
Junior
Bună ziua! Recent m-am portat de la Vodafone la Orange pe abonament iar unul dintre motive (poate părea ciudat) a fost avansul tehnologic prezentat de Orange. Am reușit să îmi activez eSIM pe telefon (iPhone 11 Pro) într-un Orange Store și am vrut să îmi activez Number Share pe tabletă, un iPad Pro 2020. Când le-am spus de tehnologia asta cum că poți avea până la 4 dispozitive cu același număr, mai aveau un pic și chemau poliția că vreau să îi fur la factură. Am renunțat și am mers să încerc într-un Orange Shop nu foarte departe de Orange Store-ul unde mi-am pus eSIM pe telefon. A încercat băiatul de la Shop însa și el s-a dat bătut. Măcar el auzise de Number Share și a încercat.
Acum ce fac? Eu tot vreau Number Share pe tabletă.
Cineva care a mai întâmpinat o asemenea problemă?
Eu mă gândeam că dacă încerc în alt oraș poate am mai mult noroc.
Mulțumesc și Sărbători cu bine!
15 Răspunsuri 15

DanielaH
Moderator
Iustin, bine ai venit în Comunitate! Într-adevăr, asocierea unei tablete sau a unui alt smartphone ca dispozitiv secundar se poate face doar în Orange Shop. Ne poți spune, te rog, în ce magazin ai fost, din ce localitate? Ce dificultăți a întâmpinat colegul nostru la activare?

Iustin_A
Junior
Magazinele sunt din Fălticeni, județ Suceava. In orange Store ul de pe Revoluției nr 4 am reușit sa pun eSIM pe telefon și atât. Iar la Revoluției nr.8, băiatul a încercat ceva pe calculatorul lui acolo însă fără succes. Numele lor nu l-am reținut.

DanielaH
Moderator
Serviciul poate fi activat și într-un Orange Store (magazin partener), dar recomandarea noastră este, dacă poți, să mergi într-un Orange Shop. Din păcate, în Fălticeni nu avem magazin propriu, dar există în Suceava și Botoșani. Putem încerca să luăm legătura cu colegii de acolo, dacă poți ajunge.

Iustin_A
Junior
Da. Ar fi bine. Eventual dacă mi puteți da un număr de telefon sa pot lua legătura cu ei.

DanielaH
Moderator
Nu avem un număr de telefon al shop-ului, dar dacă ne spui aici unde și când poți ajunge, îi anunțăm noi pe colegi și îți vom confirma în mesaj privat.

Iustin_A
Junior
Mâine. La cel mai apropiat magazin Orange oficial, nu partener. Presupun ca e cel din Suceava, Bălcescu 4.

DanielaH
Moderator
Da, Orange Shop Suceava, Str. Nicolae Balcescu nr. 4. Am vorbit cu colegii mei și te așteaptă.

Iustin_A
Junior
Așa ceva e imposibil. Am deja 2 ore de când stau aici și nu poate fata de la Orange Shop sa rezolve. Abia pe 2 Ianuarie expira cele 14 zile timp in care mă pot răzgândi legat de abonamentul Orange. Chiar nu se poate? E al 3 lea magazin care nu e in stare sa îmi dea un amărât de number share.

DanielaH
Moderator
@Iustin, îmi pare rău că nu s-a putut rezolva pe loc. Am vorbit cu colegii mei din magazin și mi-au spus că a apărut o eroare tehnică, independentă de ei. Dar situația a fost escaladată la departamentul tehnic și se va remedia. Îți mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

Iustin_A
Junior
S-a rezolvat! Într-un final ... Dacă îmi permiteți un feedback : 1. Cel mai bun lucru pe care l-ați putea face este sa introduceți in aplicația My Orange opțiunea de Number Share pentru tableta, la fel cum aveți pentru Ceasuri. 2. Asigurați-va cumva ca cei din magazinele Orange sunt cât de cât instruiți sa facă și operațiuni mai “speciale”, nu doar plăti de facturi. Mulțumesc și scuzați insistenta !

DanielaH
Moderator
Iustin, mă bucur că s-a rezolvat și mulțumim pentru feedback. Te mai așteptăm în Comunitate.

alexa32
Junior entuziast
Salut comunitate! Ma bucur sa va gasesc si sa vad ca unii au reusit activarea serviciului pe alt smartphone. Am vazut si eu serviciul "number share" pe site. Am incercat sa-l activez in Shop Iuliu Maniu, Bucuresti, acum vreo 2-3 luni, dar n-am reusit. :( Sunat la 300 , ->trimis in shop. Telefonul principal e Huawei P30 Pro iar cel secundar, pe care as dori activarea Number share, e Honor View 10. Abonamentul este Smart 25. Am vreo sansa?

Iustin_A
Junior
Salut Alexa. Da ai o șansa. Însă cred ca trebuie sa faci ca mine. Anume sa încerci in mai multe Orange Shopuri pana găsești pe cineva care se pricepe. Bafta!

RaduG
Începător
Salut Iustin. Daca mai tii minte, ajuta-ma te rog cu ce setari au facut. Eu stau de 1 saptamana si astept rezolvarea de la tehnicul Orange si pana acum nimic... Si am un iPhone 12 si un iPad PRO. Ma gandesc ca in ultima instanta sa pun cartela in iPad si sa imi activez number share pe iPhone, poate asa merge.