anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Esim pe Iphone 14 plus din USA

Mihaela_39
Junior entuziast

Buna seara,

Locuiesc in Olanda, am abonament Orange si doresc  sa imi achizitionez un iphone 14 plus din USA iar aceste modele sunt doar cu Esim.

As dori sa stiu inainte de achizitionarea telefonului daca sunt compatibile in reteaua orange si se poate trece pe esim eu fiind in Olanda, nefiind la fata locului. 

Multumesc 🙏

 

 

1 Soluţie acceptată‚

Alex_ORO
Angajat Orange

Salutari,

Am facut e-simuri pentru clienti cu telefoane luate din SUA, nu au existat probleme.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

Pololică
#StarMember

Bună! 

Teoretic ar trebui să meargă. Practic, s-ar putea sa fie mici sincope.

Totuși, de ce vrei să-l imporți de acolo? 

pretul

Vor fi vreo doua diferențe între modelul de Europa și cel de SUA și nu știu să-ți răspund dacă vor fi probleme sau nu:

  • Lipsa sim fizic
  • Dual eSim dual stand by

Ar mai fi antena mmWave, dar nu știu ce relevanță ar avea, întrucât nu vei găsi semnal aici în Europa. 

Teoretic, dual eSim dual standby ar fi o chestie de soft și, deși Orange România accepta esim, sa nu fie o chestie de programare (IT) pentru funcționarea corectă. 

Mihaela_39
Junior entuziast

pretul 😃

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă nu este codat și suportă și benzile din Europa/ Romania, e în regulă. Eu unul, nu aș risca, dar trebuie verificat cumva, pentru că e loterie. 

Cred că e mai simplu să îl iei din țara unde vrei să-l folosești sau măcar din Europa. Vorbesc despre ceea ce as face eu!

Succes!

arsradu
#StarMember

Olanda nu are TVA? Sau e mult mai mic decat al Romaniei? Pentru ca, ultima data cand m-a interesat chestia asta, pretul, cu TVA, era cam acelasi cu cel din RO. Dar vorbesc de RO. Pentru NL nu stiu cum e. Poate e intr-adevar mai ieftin asa.

Compatibil ar trebui sa fie. Dar intrebarea e: vrei sa-l iei sa il folosesti acolo sau in RO? Si ai un abonament Orange....care banuiesc ca si-a atins de mult limita de utilizare rezonabila in roaming? 

Anyway, daca intrebarea este pentru folosire acolo, cred ca intrebarea ar trebui pusa operatorului de acolo. Pentru ca, cu toate ca ai un abonament Orange, serviciile vor fi furnizate de operatorul de acolo.

Deci, fa un calcul, cu tot cu taxe. Si daca e intr-adevar mai ieftin, cu tot cu transport si TVA si ce mai ai....sigur. Dar nu stiu daca diferenta va fi suficient de mare cat sa risti ca ceva, unul dintre servicii, sa nu mearga perfect. Parerea mea e ca nu prea merita. Dar daca vrei sa incerci, asigura-te ca iei in calcul toate variabilele.

Client Orange

Alex_ORO
Angajat Orange

Salutari,

Am facut e-simuri pentru clienti cu telefoane luate din SUA, nu au existat probleme.

#WeLikeOurCustomers
In ❤️ with learning