anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

E-sim / number share functioneaza cu abonament yoxo?

adina_6
Începător
E-sim/number share functioneaza cu abonament yoxo?
De asemenea trecerea de la abonament la yoxo anuleaza abonamentul initial?
Multumesc
1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Ne bucurăm să vă anunțăm că s-a lansat beneficiul eSIM în aplicația Yoxo, în această primă etapă fiind doar pentru clienții noi. Pentru activare este important să aveți telefonul compatibil eSIM.
Colegii fac îmbunătățiri, iar în etapa 2 a lansării (până la finalul anului) va fi posibilă activarea beneficiului din aplicație și pentru clienții existenți. Vă ținem la curent. Până atunci, din 1 septembrie, dacă sunteți deja clienți puteți merge în shopurile Orange pentru activarea eSIM.
@tomaciprian mulțumim mult pentru promptitudine 🙂

 

Edit 22 dec. 2021 - nu avem încă informații exacte cu privire la lansarea serviciului Number Share pentru abonamentele de tip Yoxo. Colegii estimează în acest moment că va fi după jumătatea anului 2022.

 

Update 7 dec. 2023

Începând de astăzi puteți solicita gratuit trecerea la eSIM direct din aplicația YOXO, fără să fie nevoie de deplasarea într-un magazin Orange.  

Vizualizare soluţie în postul original

184 Răspunsuri 184

DanielaH
Moderator

I-am întrebat din nou pe colegii noștri și ne-au transmis că estimează dezvoltarea eSIM pentru Yoxo anul viitor, în prima jumătate a anului, dar nu avem încă un termen exact.

Ne pare rău pentru întârziere. Sunt multe îmbunătățiri și dezvoltări pe care colegii de la Yoxo își doresc să le realizeze, în urma feedback-ului primit de la voi, iar unele dezvoltări sunt mai ceva mai complexe și necesită un timp mai îndelungat de implementare.

Vă vom ține la curent cu toate noutățilea care vor apărea.

 

Edit 8 iunie 2021 - am verificat din nou cu colegii noștri care estimează implementarea eSIM în luna august; pentru Number Share nu avem încă o dată preconizată.

ignalt
Începător
Noutati? Au trecut 4 luni de la ultimul mesaj si mai ii un pic din prima parte a anului... o sa fie esim si number share sau nu?

DanielaH
Moderator
@ignalt, încă nu avem noutăți. Vom reveni, așa cum am spus, pe acest topic când vom primi de la colegii noștri următoarea estimare. Mulțumim pentru răbdare și înțelegere.

JohnM
Junior
Vreun update in ceea ce priveste implementarea e-sim pe Yoxo?

DanielaH
Moderator
@Ionut87, tocmai ce-am răspuns ieri un pic mai sus 🙂 Momentan nu avem informații noi.

IonelM
Explorator
Buna ziua, îmi puteți spune dacă Apple sau orice altă companie care oferă serviciul number share trebuie să furnizeze operatorului (oricare ar fi acesta) certificatul pentru a utiliza partajarea numerică pe Apple Watch sau cum se face? Cum a fost in cazul vostru (Orange) ? Nici acum nu aveți informații despre eSIM number share Apple Watch la Yoxo ? O estimare măcar. Numai bine!

IonelM
Explorator
@MihaelaC @DanielaH Buna seara, îmi puteți spune dacă Apple sau orice altă companie care oferă serviciul number share trebuie să furnizeze operatorului (oricare ar fi acesta) certificatul pentru a utiliza partajarea numerică pe Apple Watch sau cum se face? Cum a fost in cazul vostru (Orange) ? Nici acum nu aveți informații despre eSIM number share Apple Watch la Yoxo ? O estimare măcar. Numai bine!

DanielaH
Moderator
@m.ionel, ne vom interesa la colegii noștri și vom reveni.

Cata_6
Începător
Am pierdut orice speranta cu esim pe yoxo, care abonament cu esim este cel mai apropiat de yoxo ca pret si beneficii?

IonelM
Explorator
@DanielaH Bine, merci frumos! Așteptăm răspunsul tău O zi frumoasa!

IonelM
Explorator
@Cata_6, îți cam dau dreptate @DanielaH nici acum nu a răspuns.

DanielaH
Moderator
@m.ionel, nu te-am uitat :) Am întrebat și noi la colegii noștri și vom reveni aici când vom primi un răspuns.

IonelM
Explorator
Bine, voi aștepta răspunsul dvs. O zi frumoasa!

IonelM
Explorator
@DanielaH, cu tot respectul, cred ca primeam mai repede răspuns si daca mergeam pe jos de la Constanta-București, si mi-l comunicau cei de acolo. Am așteptat atâta timp sa adăugați number share pentru Apple Watch sa Îmi fac abonament, nu a venit nici pana acum, am văzut ca ați eliminat si posibilitatea de a primi creditul înapoi pentru netul neconsumat. Nu ați anunțat nicăieri ca aceasta posibilitate este “o oferta” știam ca oferta este doar cea cu prețul abonamentului scăzut, nu si cea prin care clienții primesc banii înapoi pe netul neconsumat. Din punctul meu de vedere este cea mai proasta decizie pe care ați putut sa o luați. Repet, aceasta “oferta” nu a fost menționata de la început si cred ca veți rămâne cu abonatii pe care i-ați momit cu aceasta “oferta”. Eu voi dezinstala aplicatia si am sa anunț si restul familiei, cunoștințe, prieteni sa facă același lucru pentru ca nu mai primesc banii înapoi pe netul neconsumat, nu pot folosi Apple Watch fara telefon (eSIM number share ). Părerea mea este ca aceasta “oferta” cu returnarea creditului neconsumat era unica, cea care va diferenția fata de concurenta. Sunt foarte dezamăgit de Yoxo si Orange, ma voi muta la Vodafone.

DanielaH
Moderator
@m.ionel, toți clienții care au activat Yoxo înainte de data de 8 iunie vor continua să primească banii inapoi pe netul neconsumat. Beneficiul “money back” se pastrează până când se închide numărul. În ceea ce privește eSIM/ Number Share, colegii ne-au transmis că nu avem încă o dată preconizată.