la 29-09-2026 10:29 AM - editat ultima oară la 06-10-2026 12:38 PM de DanielaH
Bună ziua,
De la începutul lunii am făcut upgrade la contractul de fibră, de la 1000 am trecut la 2300.
Pentru a putea beneficia de această viteză, clar trebuie schimbat echipamentul existent cu unul superior.
De la începutul lunii, de când am primit noul contract, primesc mesaje pentru instalarea echipamentului în ziua X, ora Y, doar ca să primesc peste câteva ore că s-a modificat ora și ziua. Mai mult, când într-un final a reușit să vină un tehnician cu echipamentul, dar instalarea nu s-a putut face pentru că erau 2 cereri deschise și niciuna nu funcționa pentru a putea activa echipamentul nou.
Ce vreau să mai evidențiez este faptul că au trecut și cele 14 zile în care eu ar fi trebuit să testez noile condiții din contract, în speță viteza superioară, dar nici până în ziua de astăzi n-am putut face acest lucru.
Se poate investiga totuși ce se întâmplă în cazul meu ?
În încheiere, ar fi totuși ok ca acele ore să se respecte, pentru că nu toți lucrăm de acasă/suntem acasă 24/7 pentru a înlocui în 5 minute un echipament.
la 29-09-2026 11:01 AM
Salut, @Haedine!
Ne dai, te rog, codul de abonat? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta și să ne ofere un update. Mulțumim.
la 29-09-2026 03:47 PM
@Haedine, ți-am scris în mesaj privat răspunsul coleggilor noștri.
Te așteptăm să revii cu vești bune.
la 01-10-2026 09:54 AM
Revin cu vesti, dar nu bune - a doua tentativa de instalare a fost fara succes - echipamentul nu a putut fi activat ( nu echipamentul este de vina, ci SW de activare din centrala ? ).
O sa se incerce in alta zi instalarea...
As vrea totusi sa stiu daca este normal ca o instalare sa dureze aproape 1 luna de zile...
la 01-10-2026 10:00 AM
Îmi pare rău că nu s-a rezolvat încă :((
Te asigur că echipa tehnică face tot posibilul pentru a finaliza instalarea cât mai curând și îți mulțumim pentru răbdare și înțelegere.
la 01-10-2026 10:10 AM
Amuzant este ca la a doua tentativa s-a nimerit acelasi tehnician de la prima tentativa, cu acelasi echipament 😅
Si el si eu am ras cand ne-am vazut.
la 06-10-2026 12:26 PM
@Haedine, s-a rezolvat situația cu instalarea?
la 06-10-2026 12:36 PM
Da, ieri a venit un alt tehnician după ce tot ieri dimineață am sunat eu din nou la call center pentru că nu eram programat pentru nici o schimbare (pur și simplu eram în așteptare).
Se vede clar îmbunătățirea
la 06-10-2026 12:37 PM
Mă bucur mult că până la urmă s-a rezolvat. Mulțumim pentru confirmare și te mai așteptăm în Comunitate.
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor