Probleme router Huawei hg8247h din custodie

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Abonează-te la fluxul RSS
- Evidenţiază
- Tipăreşte
- Raportează conţinutul inadecvat
la 18-06-2019 11:23 PM
Detin tot pachetul Orange Love, cu viteza maxima de 1 gb. Pe cablu, in teste, imi iese n jur de 925mb/s, dar la wifi viteza este inconsistenta si foarte slaba. Chiar si la 40 cm de router poate sa scafa si la 2 mb/s.
Am tras pe unul din porturi, cred ca al doilea, un router apple prin fir. Viteza maxima si constanta pe el este de aproape 100mb/s . Atata poate duce routerul Apple.
Deci problema e la routerul Huawei dat de Orange, presupun.
Intrebarea: mai are cineva probleme cu semnalul wifi de la modelul de router dat in custodie de Orange? Ati rezolvat problema si cum?
Am tras pe unul din porturi, cred ca al doilea, un router apple prin fir. Viteza maxima si constanta pe el este de aproape 100mb/s . Atata poate duce routerul Apple.
Deci problema e la routerul Huawei dat de Orange, presupun.
Intrebarea: mai are cineva probleme cu semnalul wifi de la modelul de router dat in custodie de Orange? Ati rezolvat problema si cum?
19 Răspunsuri 19

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 03-10-2019 07:31 PM
Acum se oferă altele, mult mai bune!

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 03-10-2019 07:58 PM
Stiti si ce modele mai bune ofera acum? Ca sa le verific pe net?

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 03-10-2019 08:01 PM
Din câte știu eu, este acesta:
https://support.huawei.com/enterprise/en/access-network/echolife-hg8247u-pid-22477390
Detalii tehnice aici:
https://support.huawei.com/enterprise/en/doc/EDOC1100024780?idPath=24030884%7C9856746%7C23708797%7C22318691%7C22477390
Și eu îl am tot pe cel vechi!

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-10-2019 12:57 AM
Eu am router de la Telekom, pentru că la noi la țară nu are nimeni Orange.... Au schimbat router-ul acum 2 ani, și de atunci am numai probleme , chiar daca aparent este unul superior. Sunt unele momente când efectiv se închide, sau se blochează. Așa sunt ele făcute, nu cred că e vina rețelei. Cred că sunt majoritatea Huawei, deci chinezării... Mă gândesc că asta sa fie o problema generala.

Opțiuni
- Marchează ca nou
- Bookmark
- Urmărește răspunsurile
- Nu mai urmări
- Evidenţiază
- Tipăreşte
la 04-10-2019 07:16 AM
Eu nu am avut probleme cu cel de la Orange niciodată . Mă refer la cel aflat în discuție. Doar că este slab pe wi-fi ( până la 100/100). Sincer, rareori îl bag pe celălalt în el ( mai am unul Tp-link pe care îl introduc într-un port lan) pentru a-mi mări viteza. În rest, este super ok!