anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Probleme Livebox 6

AndraBasilic293
Junior entuziast

Dupa mai multe teste dar si uz normal cu "noul" echipament am ajuns la concluzia ca este cu mult mai slab de cat vechiul modem Huawei. Pe langa ca nu are bridge mode deci practic esti "oblicat" sa il folosesti (chiar si cu routerul conectat la el este oribil), latenta e de speriat cel putin pe upload (fara trafic undeva la 16ms este ok iar cand este trafic se duce peste 100ms in plus) iar viteza pe download undeori e 300 alte ori chiar mai putin (asta pe cablu), pe wifi e decent dar nu conform asteptarilor. Am vazut multe teste ca ar ajunge la 1600mbps dar la mine ajunge maxim la 600 daca stau relativ aproape de el si 200/300 cand stau pe canapea (pe wifi 6). Vreau sa stiu daca mai sunt persoane care au ONT-ul acestea si daca au aceleasi probleme cu el. Ulterior am vrut sa cer ONT-ul ZTE deoarece acela are bridge mode dar ei au spus ca daca echipamentul nu este defect sau vechi nu il vor schimba. Eu cred ca performanta slaba este un motiv pentru a cere un alt ONT dar asta ramane la decizia lor :/.

17 Răspunsuri 17

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Cu mare plăcere! 

DanielaH
Moderator

@AndraBasilic293, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?

Buna! Am discutat iar astazi a fost schimbat ONT-ul cu unul ZTE.