"Orange tv go BOX, conectare la PC si instalare pe TV GO BOX si alte aplicatii (am nevoie de Antena Play)"
- Orange TV GO Box NU se poate conecta la PC. Exista platforma tvgo.orange.ro accesibila din browser + aplicatiile dedicate de Android, iOS si Smart TV.
- Exista separat aplicatia si implicit platforma Antena Play, fara a depinde de un operator anume.
- Orange TV GO Box se poate conecta la un TV sau monitor extern prin portul HDMI.
In alta ordine de idei cred ca erai mai castigat daca alegeai un mediabox veritabil, motorizat de android in detrimentul acelui TV Box care este extrem, extrem de limitat din toate punctele de vedere. Sau macar un Chromecast prin intermediul caruia sa faci Screen Mirroring.
Pe un mediabox cu android poti avea atat Orange TV Go, cat si Telekom TV, RDS, Voyo, Antena Play, HBO GO, Netflix. Amazon Prime, Disney+, etc.
Cat priveste adaugarea de noi aplicatii in TV Box, am spus-o si eu aici https://comunitate.orange.ro/questions/2436839-review-orange-tv-box-go-arunci-50-euro-tigaie in urma cu 4 luni aceste aspecte, iar toata treaba a ramas in faza de "am transmis colegilor din departamentul abilitat".