anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Conectare Smart Nei

Nor
Junior entuziast

Salut!

Nu mă pricep la cabluri,receiver,etc

Am un Smart Nei care a funcționat din prima zi doar pe Netflix de acum vreo 3 ani. Treabă e că m am deconectat de la Netflix și nu știu să îl pun la cablu. Mai îmi trebuie vreun cablu că să îl leg de receiver ? Am verificat alt TV din alta cameră și funcționează pe cablul lui Nei. Dar Nei nu funcționează în alte camere . Arată Lipsa semnal orice sursa as seta. Hai ajutați-ma,dragilor că nu pot adormi decât cu TV deschis și in camera mea. )) Fiecare cu tralala-ul lui...

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă este Smart și relativ nou, introdu cablul de antenă direct în tv și încearcă o scanare ( căutare canale) automată a grilei prin cablu TV. La furnizor selectezi Orange Romania ( dacă ești pe fibră proprie Orange) sau Altele.

Baftă și te așteptăm cu detalii!

Nor
Junior entuziast

Asta e problema...nu găsește niciun canal. Sau poate ar trebui sa am mai multă răbdare? Am așteptat vreo 5 minute. Nu apare nimic in lista canale. 

Vio73
#StarMember

@Nor ,

Cam după 60-65% incepe să le bage. Răbdare!

FLo1
#StarMember

@Nor: Cum e conectat receiver-ul la TV? Sigur ai undeva un spliter către NEI cu o conexiune problemă, motiv din cauza căruia nu este semnalul ok. O verificare ar fi necesară.

Nor
Junior entuziast

Azi a pus soțul un splitter... Dar celelalte 2 TV merg. Nei a rămas doar cu un afișaj de timp de acum câteva ore.Sa scot splitterul? Ce pun in loc?

FLo1
#StarMember

Nu era de "pus altceva în loc" ci de verificat conexiunea aferentă acelei porțiuni /traseu de cablu. 

E bine dacă ai clarificat problema. O seară plăcută.

Nor
Junior entuziast

Dar pe cablul lui Nei am adus alt TV din alta cameră și functiona

Nor
Junior entuziast

Minune!!! L-am lăsat să își caute canale,era tot purici. M.am dus să fumez,când m.am întors era închis. Dar avea semnal și canale.))) Sa mai spună cineva că dăunează tutunul...! Mulțumesc amândurora!

Vio73
#StarMember

Mă bucur că ai reușit! Doamne ajută!