anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

CI+ USB

Adrian_Petru
Junior

Buna Ziua,

Am schimbat recent TV-ul, iar cel nou nu mai are slot pentru cardul CI+. El are 3 mufe USB pe care scrie "USB IN (CI+). Exista la orange astfel ce carduri CI+, pe USB? Sau o sa am nevoie de decodor separat?

1 Soluţie acceptată‚

Adrian_Petru
Junior

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, am contactat LG romania si mi-au spus unde e slotul, era in partea de deasupra si nu-l vazusem. M-au derutat si acele usb-uri.

IMG_1391.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

9 Răspunsuri 9

Pololică
#StarMember

Salutare!

Poti sa ne spui modelul de TV? Ar fi o premiera ca un producator sa elimine slotul dedicat CI+ (in special cand clientii cauta sa elimine din cabluri si telecomenzi).

La prima vedere, acel slot USB IN (CI+) ar accepta un adaptor de CI+ (similar cum sunt STB-urile [Set Top Box] cu conectare fie prin HDMI fie prin SCART).

PS: exista astfel de adaptoare (USB la CI+), dar sunt pentru modelele mai vechi de televizoare si sunt disponibile, in general, in magazinele de conectica (retelistica sau tv).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Multumesc pentru raspuns.

IMG_1388.jpg
Este vorba de Televizorul LG 42C31LA. Eu nu am gasit nicaieri adaptor usb pentru traditionalul PCMCIA, dar o sa mai caut.
In schimb am vazut producatori de carduri ci+ usb: https://www.smit.com.cn/engr/cam/engr_usb.html

Slot-ul iesit in relief le la Audio Out are doar iesiri audio?

Conform LG, televizorul ar trebui sa aiba slot disponibil pentru CI+ (din ce am gasit pe net ca fotografii, nu reusesc sa identific clar iesirile de pe laterala televizorului).

PS: si eu am un LG (tot cu PLA/baza gamei), dar slotul CI+ este in zona de conectare a antenelor, langa USB-uri.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

Ce se vedea iesit in relief era o mufa hdmi introdusa.
Acestia sunt conectorii, altii nu are, pe nicaieri.

IMG_1389.jpg

Multumesc.

Inseamna ca va trebui un adaptor CI+ prin USB (conectat pe partea dreapta). Nu stiu sa-ti recomand un produs anume intrucat preturile variaza de la 20 lei la 1500 lei si nu stiu cum se comporta.

PS: e ciudat ca au scos slotul. E primul televizor la care vad ca nu apare.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Asta numai cei de la Orange pot să-ți spună sigur. Dacă nu e compatibil cu Ci-ul lor, trebuie să iei receptor.

Baftă!

Adrian_Petru
Junior

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, am contactat LG romania si mi-au spus unde e slotul, era in partea de deasupra si nu-l vazusem. M-au derutat si acele usb-uri.

IMG_1391.jpg

E bine că ai clarificat problema. Te așteptăm în Comunitate și cu alte contribuții / păreri / soluții. Numai bine.

Dorești o Comunitate Orange mai bună? Marchează soluția întrebărilor inițiate de tine și oferă un like celor care te-au ajutat!

Atunci este foarte bine. Am mai văzut și la unele modele Samsung așa.