anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce utilitate are o cartelă SIM pe o tabletă Galaxy Tab A8?

horescu
Junior

Bună seara. Ce utilitate are o cartelă SIM pe o tabletă Galaxy Tab A8?

Vă mulțumesc. 

1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember

Buna!!!

O tableta cu SIM are internet oriunde, nu doar unde ai acces la WIFI. Astfel, o poti lua cu tine si folosi oriunde. Teoretic, ai putea sa o folosesti si ca telefon, sa dai/primesti apeluri

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

delfinas
#StarMember

Buna!!!

O tableta cu SIM are internet oriunde, nu doar unde ai acces la WIFI. Astfel, o poti lua cu tine si folosi oriunde. Teoretic, ai putea sa o folosesti si ca telefon, sa dai/primesti apeluri

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Cartela SIM într-o tabletă îți conferă posibilitatea să nu apelezi la alte mijloace, gen hotspot, wifi, etc, oriunde ai semnal. Sigur, depinde și costul acelei cartelei, dar trebuie puse toate aceste lucruri în balanță.

Baftă!

teacher_
#StarMember

Salut! Exista avantaje și dezavantaje, ca pretutindeni în folosirea unui SIM la tableta. Eu am inca o tableta Huawei, și pot să îți spun așa:

Într-adevăr, când am cartela SIM in tableta, nu depind de wi-fi, sunt conectat la internet non stop. Pot sa intru de oriunde este semnal fara nici o problemă.

Dar, durata bateriei este mai mică cu destul de mult. Prin comparație, atunci când aveam cartela in tableta, bateria se descărca complet fara nici o utilizare in aproximativ 30 de ore. Comparativ, când nu era cartela introdusă, se descărca in 65-70 de ore. Chiar dacă era conectata la wi-fi, bateria dura mult mai mult fără cartelă. Acuma doar tu știi dacă ai nevoie de un SIM sau nu. Eu de exemplu nu am avut nevoie de sim, pentru că îmi făceam hotspot de pe telefon sau din alta parte și totul era perfect. 

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Înainte de a lua o decizie, asigură-te că tableta ta suportă utilizarea unui SIM, deoarece există modele disponibile doar cu Wi-Fi.

Dacă folosești tableta frecvent în zone fără acces la Wi-Fi, un SIM poate fi o soluție practică. În schimb, dacă o utilizezi în principal în locuri cu rețea wireless, achiziția unui plan de date mobile poate fi o cheltuială inutilă.

Utilizarea unui SIM este preferabilă în locul hotspot-ului mobil, deoarece acesta consumă rapid bateria dispozitivului care partajează conexiunea.

Avantaje:

Acces la internet oriunde – Poți naviga online în orice loc cu semnal mobil, fără a depinde de rețele Wi-Fi.

Securitate sporită – Conectarea prin rețeaua mobilă este mai sigură decât accesarea unor rețele Wi-Fi necunoscute.

Posibilitatea de a efectua apeluri și SMS-uri – Dacă tableta permite această funcție, poate fi utilizată și pentru comunicare.

Dezavantaje:

Cost suplimentar – Un plan de date mobile implică cheltuieli suplimentare.

Consumul mai mare al bateriei – Utilizarea rețelelor mobile poate descărca tableta mai rapid decât Wi-Fi-ul.

In concluzie, dacă ai nevoie de internet mobil frecvent și folosești tableta în deplasare, merită să investești într-un SIM separat.

O zi frumoasa!

horescu
Junior

Mulțumesc tuturor pentru răspunsurile date.

O zi frumoasă. 

DanielaH
Moderator

Salut, @horescu!

Dacă te-au ajutat răspunsurile primite aici, te rugăm să-l marchezi pe cel mai bun ca soluție. Mulțumim.