anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

wirelless mesh

Liviu1966
Începător

Buna ziua ! La un router ZTE F6600R se poate adapta un sistem Mesh Huawei WS5800. Reteaua este prin fibra optica. Multumesc!!!

1 Soluţie acceptată‚

FLo1
#StarMember

@Liviu1966: WS5800 nu este altceva decât un router, deci similar cu un "bridge", conectezi device-ul la ZTE și îl configurezi în consecință. Dacă întâmpini probleme de configurare  te așteptăm pe topic cu detalii. Succes. 

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

FLo1
#StarMember

@Liviu1966: WS5800 nu este altceva decât un router, deci similar cu un "bridge", conectezi device-ul la ZTE și îl configurezi în consecință. Dacă întâmpini probleme de configurare  te așteptăm pe topic cu detalii. Succes. 

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut Liviu!

Teoretic, se poate. Practic...trebuie testat. 

Ca si variante de conectare, poti sa incerci un bridge, cum zicea si FLo, sau, daca acel Mesh suporta asa ceva, prin WDS (Wireless Distribution System). Practic vei avea un router conectat la un alt router, prin wifi, marind in felul asta aria de acoperire.

Pentru pastrarea vitezei, ideal este modul bridge, prin cablu. Prin WiFi, in functie de distanta si ostacole, poti sa mai pierzi din viteza. Dar daca distanta e prea mare, si nu ai atata cablu la indemana...si daca nu-ti trebuie cine stie ce performanta, poti incerca si varianta cu WDS. Eu nu am routerul respectiv, dar am reteaua configurata in system Easy Mesh (de la Tp-link), + doua alte routere conectate prin WDS, legate unul la celalalt, si toate impreuna (daisy chained).

Client Orange

l_ala_65
Începător

Compatibil este ZTE H3601 sateliti pentru reteaua de tip WiFi mesh

De unde se pot ahizitiona acesti sateliti? Ai testat si face mesh direct cu ZTE F6600R?

Merci

Luci_TLM
Explorator

ZTE H3601P e un repeater home gateway care accepta Wi-fi 11ax - banda duala in teorie pana la 3000Mbps.
Stie 160 Mhz - in banda de 5Ghz. Respectand standardul ,,EasyMesh" si QoS poate fi detectat prin butonul WPS de routerele compatibile. Desigur producatorul recomanda imperecherea cu routerul ZTE F6605R.
Daca doriti sistemul ,,Mesh" de la OR si ORC, primiti gratuit perechea ,,ZTE H3601P si ZTE F6605R" iar daca
apartamentul are peste 100 m2 sau stati la o casa mare si etajata ori forma de L sau tip vagon, puteti cere
alti sateliti in plus, pentru fiecare platiti 11 lei lunar in factura de servicii. La instalare ti se ofera doua variante pentru routerul ZTE F6605R: Opera custom pentru clientii ORC si Argo custom pentru OR. In afara de internal custom settings pentru aria fibrei optice, fizic routerele arata identic.

Multumesc de raspuns! In momentul in care cautam eu aceasta optiune nu era disponibila oferta aceasta de la ORC asa ca mi-am luat un un sistem Mesh Wifi 3 de la Huawei si am dat disable la wireless-ul de la  ZTE F6605R. Ce nu sunt 100% multumit e ca nu depases 600 mbp/s  download / 900 mbp/s upload desi sunt legat direct cu cablu la satelitul de la mesh. In schimb daca ma conectez cu cablu direct la ZTE F6605R ating viteze de pana la 900 mbps/ atat pentru donwload cat si pentru upload la abonemenull de 2000 Mbps. Cel mai probabil pe cand imi expira actualul abonement o sa aleg optiunea de la ORC cu sistemul mesh si o sa renunt la cel actual de la Huawei